Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2012.09.13.

2012. szeptember 11.: a WTC elleni terrortámadás 11. évfordulója, ezen a napon került boltokba az új ZZ top lemez, és napvilágot látott az RCKLT IV. évfolyamának 19. száma.

Szeptember van, ez az éjszakai élet szempontjából különleges időszak, hiszen még nyitva vannak a szabadtéri helyek, de már kezdenek újra üzemelni a nyárra kényszerpihenőre vonult klubok is. A Programajánlóba ezért a szokottnál is több bejegyzés került, minden, ami egy jazz/blues/rock/metal/folk rajongónak érdekes lehet, meg még egy kicsit több is. Rendhagyóan sok az interjú is most a lapban, például a sajnálatos módon feloszlani készülő The Sharon Tate zenekarral vagy Virágos Ádámmal a ScerrA-ból a hamarosan megjelenő debütlemezzel kapcsolatban. A Rockout turnéra indul a Tankcsapdával, erről Olivér nyilatkozott tőlük, valamint Szekeres Andris is válaszolt néhány kérdésre a 20-i visszatérő ZP-s Junkies buli kapcsán. A Tajti Hangszeráruházból egy gyönyörű hangú és fizimiskájú homemade gitárerősítőt hoztak el tesztelni, a Jazzkultban egy eddig ki nem adott ’78-as Keith Jarrett dupla koncertlemezről olvashattok, és határozottan ajánlanak egy non-fiction útinaplót Charles Bukowskitól. A Club 202-ben a Moby Dick jubilál újfent, a Rocktogon pedig egy példás svéd-magyar együttműködésnek, a The Embodied és a Last közös bulijának ad majd otthont.

Ui.:
Köszönjük szépen mindenkinek, aki ott mulatott, és/vagy muzsikált a III. szülinapi partinkon, óriási volt, reméljük, mindenki fergetegesnek élte meg, és azt is, hogy jövőre is legalább ennyien eljöttök. Addig is találkozunk a szokott lelőhelyeken, illetve a www.rockelet.hu weboldalon.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...