Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


300

- 2012.09.15.

Ez esetben nem 300 hős spártai harcos történetéről van szó, még csak nem is 300 középkori japán zsoldosról. A főszereplő ezúttal pusztán egyetlen ninja, amely azonban akár egy új legenda születését is jelentheti. A Ninja 300 megérkezett.

A Kawasaki legendás Ninja sorozatának legújabb modellje, a Ninja 300 szeptember 22.-én mutatkozik be idehaza a Kawasaki Magyarország népszerű túrasorozatának szezonzáró állomásán. Az idei utolsó Kawa Kanyar, ahol a Ninja 300 is debütál, ezúttal stílszerűen a Duna „kanyart” veszi célba és Szlovákiát is érintve hozzávetőlegesen 220 kilométeres kanyargás után tér vissza Budapestre. Az évadzáró túra a már megszokott programelemekkel várja a Kawasaki közösség oszlopos tagjait és azokat a kawásokat is, akik eddig még nem kóstoltak bele a Kawa Kanyarok utánozhatatlan hangulatába, de természetesen a szervezők azokat a márkarajongókat is szeretettel várják, akiknek a Ninja 300 keltette fel érdeklődését, és az elsők között szeretnék élőben is megcsodálni a legújabb zöld üdvöskét. Egyelőre azonban csak szemrevételezni lehet majd a masinát, a kipróbálására még egy picit várni kell. De érdemes lesz még egy rövid ideig a tűkön ülni, mert a legkisebb Ninja utódja páratlan élményt kínál.
A Ninja 300 minden korábbinál jobban emlékeztet a nagyobb testvérekre. Nem csak megjelenésében, de az általa nyújtott vezetési élményben is a nagyobb géposztályokat idézi. Kétségkívül méltó darabja annak a márka történelmében mérföldkőnek számító Ninja sorozatnak, amely a Kawasaki arculatának is meghatározó eleme. Éppen ezért mutatkozik be az új paripa már a Kawa Kanyaron. A Ninja a márkaidentitás megtestesítőjeként
emblematikus része a Kawasakinak éppen úgy, ahogyan a Kawa Kanyar jelképezi a hazai kawa közösséghez való tartozást. Így nem is lehetett kérdéses, hogy a márka legújabb modellje része legyen a márka egyik legfontosabb közösségépítő rendezvényének. Noha 300 résztvevőre túlzás lenne számítani, az azért valószínű, hogy sokan kíváncsiak lesznek az új jövevényre, illetve szívesen kanyarognak majd zöld kígyóként az ország egyik legszebb táján.
A program részleteiről, illetve a jelentkezés feltételeiről a www.kawasaki.hu-n további információk találhatók.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...