Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2012.09.26.

Megjelent a Rockélet / RCKLT IV. évfolyamának 20. száma, és eléggé eklektikusra sikeredett, köszönhetően az elkövetkezendő két hét színes programfelhozatalának. Jó néhány eseményt kiemelten ajánlanak, ahogy az már lenni szokott: színházi előadást, hangszerkiállítást és - vásárt, koncerteket, stb.. Budapest legjobb rock klubjai ezúttal olyan rendhagyó buliknak adnak otthont, mint az Államokból érkező, experimentális énekesnő, Jarboe koncertje a Rocktogonban vagy a szintén amerikai, southern/rockabilly/hard rock kultbanda, a Nashville Pussy fellépése a Club 202-ben, ők egyébként a Rómeó Vérzik előzenekaraként (!) lépnek majd színpadra.

A Bakelit Multi Art Center egy különleges táncprodukciót lát vendégül, amely a flamenco és a magyar néptánc elemeiből építkezik: ez a Fabula Rasa. A Szkénében pedig David Harrower Blackbird című, többszörösen díjnyertes darabja debütál Mucsi Zoltánnak és Pető Katával, Kovács Adél rendezésében.
Aztán akad itt Red Hot Chilli Peppers könyvajánló, kedvcsináló a kibővült Hangfoglaláshoz, interjú a Shell Beach-csel, akik az Ascension 46 showcase buliján fognak fellépni az A38-on. Apropó A38: október 9-én Anathema, ne felejtsük! Aztán olvashattok az október 17-én ismét hazánkba látogató Dead Can Dance-ről és a közel 20 éve Magyarországon jelen levő Dr. Martens-ről. ScerrA-éknál hamarosan megszületik az első lemez, gratulálunk, és szép jövőt kívánunk a jövevénynek.
Specifikus programajánlójukról sokan jelezték, hogy nem a legszéleskörűbb, itt szeretnénk hangsúlyozni: szándékos dolog ez. Minden benne van, ami igazán lényeges és minőségi. Reméljük, a ránk váró két hét alatt megtaláljatok a 27000 példány valamelyikét, vagy felkeresitek a www.rockelet.hu-t, ahol például a Marshall cég 50. szülinapi partijának komplett videóanyagát is megtaláljátok sok más hír és írás mellett, az online programajánlóról nem is beszélve.


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...