Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A Honda Dakar-versenymotorjának első bemutatója - Intermot, Köln

- 2012.10.03.

A Honda 3 újdonsága és a 2013-as modellek színválasztékának bemutatója a kölni Nemzetközi Motorkerékpár-, Robogó- és Kerékpárvásáron
Leleplezik az NSC50R-t, a legendás naked CB1100-t és a Dakar-rali versenygépet a
Nemzetközi Motorkerékpár-, Robogó- és Kerékpárvásáron Kölnben

Az NSC50R robogót arra tervezték, hogy stílusával, agresszív kinézetével, hatékony üzemanyag-felhasználásával, minőségi felépítésével, valamint a biztonságot adó Honda Kombinált Fékrendszerével megragadja a kétkeréken ingázó fiatalok figyelmét. A robogó az alábbi színekben érhető el: Pearl White, Grey Metallic és a Repsol színben, amely mintáját a Repsol Honda MotoGP gépétől kapta.
A CB1100 tervezése kiválóan ötvözi a klasszikus és a naked stílust, amelyben a modern technika valamint a megnyerő és barátságos teljesítmény 100%-san összekapcsolódik az időtálló formavilággal. CB1100 léghűtéses, soros négyhengeres erőforrása, miután lehengerlő sikert ért el a japán és ausztrál rajongók széles tárborában, bemutatkozik az európai piacon is.
A CRF450R: a Dakar-rali világába új riválisként a Honda is bekapcsolódik. Ez az első gyári támogatással épült modell 1989-óta, amely a CRF450X alapjaira építve a Dakar-raliban színre lép. A rali világába való betörés nem pusztán a vágyott első helyezés megszerzésére irányul egy sorozat-gyártású modellel, de nem titkolt célja, hogy az itt megszerzett tapasztalatokat hasznosítsa az enduró modellek gyártása során.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...