Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet a lelőhelyeken!

- 2012.10.12.

Eltelt két hét. Tudjuk jól, mit jelent ez: lassan megérkezik az új Rockélet 27000 példánya a csaknem 650 helyszínre, címlapján az október 26-án Budapesten koncertező Accept-tel...

A tartalom ezúttal igen színesre sikeredett: Hunter S. Thompson, Special Providence/Turbo, Between The Buried And Me, Architects, Brad Mehldau Trio. Olvashattok még például arról, hogy a Hollywood Rose 9. szülinapját ünnepli 13-án a Club 202-ben, Szasza újra életre hívja az Action-t ugyanitt október végén, akusztikus műsorával pedig a Rocktogonban lép fel. A Bakelit egy modern rockmusicalt tűzött műsorára, a Szkéné pedig a Homokpuzzle című társadalmi drámával várja a színházkedvelőket. A Holiday Crüe egy speciális Mötley-horror show -ra készül a Barba Negrában. A Dürer színpadát sorra a kortárs brit metalcore színtér kiválóságai veszik birtokba: 19-én jön a Bleed From Within két hasonszőrű bandával, 27-én az Architects érkezik ugyanide. A progresszív metál mai zászlóvivői is a Dürert tisztelik meg fellépéseikkel: 23-án a Between The Buried And Me a Periphery-vel, nov. 2-án a műfaj hazai legjobbjai, a Turbo, a Special Providence, a Haelo és a String Theory.

Bemutatkozik egy új hely, az Iskola, és természetesen egy újabb motorkerékpárt is bemutatnak a Wild magazin jóvoltából. A programajánlót jól telepakolták, de a www.rockelet.hu-n még többet eseményt találtok, ahol természetesen az új számot is el tudjátok olvasni online.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...