Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Csutkakormány, és kékes füst – olasz börzén jártunk

- 2012.10.16.

Ha a „ki tud több motormárkát felsorolni 2 perc alatt” verseny első helyére pályázunk, akkor Olaszország a legjobb terep a gyakorlásra. Október első hétvégéjén Carpiban tartottak veteránbörzét.
Ahogy egyre csípősebbek lesznek a reggelek, és színesebbek a fák, az a normális motoros számára egyet jelent a szezon végével. De a veteránost nem érdekli a hőmérséklet, és a hajnali ébredés dilemmája, neki az őszi börzékkel kezdődik a szezon. Carpiban minden év októberében két napos börzét rendez a helyi motoros klub, amire most kilátogattunk.
Az, hogy a Vespások és Lambrettások Fradi-Újpest ellentétet megszégyenítő módon rühellik egymást, már régóta tudjuk. Nem is volt ez másként itt sem, utóbbiak a börze egyik sarkában kaptak helyet, távol mindentől, aminek bármi köze lehet a Piaggio céghez.
Közben itt-ott vágási disznó módjára visított fel egy kétütemű sportmotor, főleg az 50 és 125 köbcentis kategóriából. Csutkakormány, szivartank, hatalmas hűtőbordák alatt 5 számjegyű fordulattal járó apró dugattyú, virsligumik, és pehelykönnyű alkatrészek, soha nem látott emblémákkal és márkajelzésekkel.
Láttunk Minarellit, Bimotát, Moto Morinit, Guzzit, Ducatit, Malagutit, Gilerát, Benellit, Lambrettát, de olyan ritkaságok is feltűntek, mint a Demm, vagy a Cimatti. A külföldi motorgyártást a New Hudson és több (!) Aermacchi-Harley-Davidson képviselte.

(R)

 

 


 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...