Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


ÚJ SUZUKI MOTORKERÉKPÁR-MODELLEK

- 2012.10.18.

Öt új motorkerékpár-modellt mutatott be a Suzuki Motor Corporation a Kölnben október 2. és 7. között megrendezett INTERMOT nemzetközi motorkerékpár-, robogó- és kerékpárvásáron. Az új motorok között szerepel egy tanulmánymodell is.

A Suzuki luxusrobogója, az új Burgman 650/Executive

 

A Suzuki bemutatta az új Burgman 650/Executive-ot. Az új modell a Burgman 650-es teljesen átdolgozott változata, azé a robogóé, amelyet 2002-es bevezetése óta kényelméért és luxusszolgáltatásaiért kedvelnek szerte a világon. Az elülső idomra rézsútos vonalak kerültek, a hátsó idomot pedig karcsúsították, s ettől a robogó külseje alapvetően megújult. A motort számos ponton módosították, ennek köszönhetően az előző modellhez képest 15 százalékkal nőtt az üzemanyag-felhasználás hatékonysága. Ami a felszereltséget illeti, az alapcsomag része többek között a könnyen olvasható Eco Drive kijelző (EDI), az ABS, valamint az elektromos tükrök és szélvédő. Az Executive-on emellett háttámla növeli az utas kényelmét, s a kormánymarkolat- és ülésfűtés is alapfelszerelés.

Nagy hengerűrtartalmú túramotor, az új Intruder C1500T

 

A Suzuki bemutatta az új Intruder C1500T-t. A túramotor az 1998-ban bevezetett C1500 első teljesen átdolgozott változata. Az 1000 és 1600 köbcenti közötti túramotorok kategóriájában az Intruder C1500T 1462 köbcentis motorja adja le a legnagyobb teljesítményt és nyomatékot. Az új modellen alapfelszerelés a két gyári oldalcsomagtartó; emellett nagyméretű szélvédő, valamint a hosszú utazásokhoz tervezett ülések biztosítják, hogy az Intruder C1500T kiváló társ legyen a nagy túrákon. A karcsú, áramvonalas karosszéria, a fekete karosszériaelemek és a motor teremtik meg az új C1500T időtálló, hagyományos túramotorstílusát.

Inazuma 250

 

A kiállításon a már korábban bemutatkozott GW250 Inazuma szériaváltozata is megtekinthető volt. A motor a Suzuki motorkínálatának globális modellje, a motorozást újrakezdőknek és a nőknek kínál gazdaságos, megfizethető alternatívát. Mindemellett napi ingázásra, munkába járásra is kiváló alternatíva. A modellhez számos kiegészítő kapható, ami tovább növeli az Inazuma 250 hétköznapi használhatóságát.

A V-Strom 1000 Concept

 

A V-Strom 1000 Concept a különösen Európában és Észak-Amerikában népszerű sport enduro tourer, a V-Strom 650 ABS szellemében készült referenciamodell. Új fejlesztésű, 1000 köbcentis, kéthengeres V motor hajtja, meghatározó elemei emellett az alumíniumváz, a radiális féknyergek, az ABS, a kipörgésgátló, valamint a modellhez tervezett oldal- és hátsó dobozszett. A V-Strom 1000 Concept formatervét a Suzuki első nagy országúti és terepmotorja, az 1988-ban bemutatott DR750S ihlette. A 2014-es modellnek szánt jármű a kalandmotorozáshoz szükséges legfontosabb tulajdonságokat vonultatja fel: sokoldalú, kitűnő vezetési és utazási élményt biztosít, és hosszú utakon is rendkívül kényelmes.

A Suzuki zászlóshajója, a Hayabusa – immár ABS-szel

 

A Suzuki „ultimate sports” motorjának, a Hayabusának megjelenése óta megkülönböztető jegye az aerodimanikai formaterv, valamint a kiváló vezetési és menettulajdonságok. A legendás motorkerékpárt mostantól ABS-szel is felszerelik, és a még tökéletesebb motorozás érdekében Brembo monoblokk féknyereg javítja a fékteljesítményt.

 
GSX-R1000 – „GSX-R 1 Million Commemorative Edition” az egymilliomodik GSX-R tiszteletére

 

A Suzuki supersport sorozatából, a GSX-R-ből (GSX-R600/750/1000/1100) az 1985-ös bevezetéstől számított huszonhetedik évben, 2012 szeptemberében készült el az egymilliomodik példány. A mérföldkő elérésének tiszteletére a Suzuki bemutatta a GSX-R1000 „jubileumi kiadását az egymilliomodik példány tiszteletére”. A különleges grafikai elemek és az egyedi felszereltség mellett a sorozat példányain a sorozatszámjelzés mellett az „1 Million” logó is szerepel. Mivel a GSX-R750-et 1985-ben vezették be, a limitált szériás jubileumi modellből 1985 darab készül majd.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...