Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Ropogósan friss, új Rockélet!

- 2012.10.25.

Az ünnep miatt kicsit megkésve bár, de törve nem, megjelent az új Rockélet immáron 22. alkalommal az idén, címlapján az év egyik legjelentősebb hazai rock/metal eseményével, a november 16-i Depresszió-Alvin és a Mókusok-Road bulival. Bizony, az ország három nagy népszerűségnek örvendő csapata egy estén teszi tiszteletét a pesti publikum előtt a Pecsa Music Hall-ban, előttük a kitűnő, feltörekvő, győri brigád, a Nikson vezeti fel az estet.

A hátsó borítón a jelenleg épp amerikai turnéját bonyolító The Silver Shine trónol hamarosan megjelenő, magyar nyelvű anyagukat reklámozván. A világhírű punkabilly trió turnéblogja egyébiránt a rockelet.hu-n nyomon követhető. Bemutatkozik Budapest egyik legnépszerűbb próbaterem- és stúdiókomplexuma, az ArtistFactory, a Dürer egy hatnapos fesztivállal ünnepli az őszi iskolaszünetet, és az R33 is bekapcsolódik a halloween-ezők táborába egy különleges partival. Kiveséztük a Tudósokból (is) ismert drMáriás új regényét akárcsak a hamarosan Magyarországon koncertező Diana Krall friss lemezét.

A Cry Free ismét fergeteges Purple-bulit csap a Bakelitben, a Club 202-ben ismét viszontláthatjuk a Black-Out-ot, a Rocktogonba pedig egy görög glam rock banda, a JunkYard 69 látogat majd el halloween apropóján. A Kistehén retro koncertet tervez a Barba Negrába, ez náluk azt jelenti, hogy kizárólag az első három lemezről tolnak majd nótákat. Olvashattok még a Dürerbe érkező brit Architects-ről és egy a Monster Customs műhelyéből való szörnyetegről is, továbbá a szokásos rovatok is természetesen rendelkezésetekre állnak: Club Info, Programajánló, Mozaik, Jazzkult és új rovatunk, a Moziajánló.

Nyomtatva 27000 példányban csaknem 650 helyszínen, villannyal: www.rockelet.hu.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...