Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Halia

- 2012.10.26.

Jim Giuffra nem viccel. Egész háremet tart maga körül az AFT Customs-nál, mégpedig a csinosabbik fajából. A lányok nemcsak a piszkos munkát végzik el, de jó pénz is hoznak modellként.

A világbajnokság Performance Custom kategóriája idén érdekesen alakult, három első helyezett is lett holtversenyben, mindenki 80 pontot ért el. A Halia talán nem a legérdekesebb, de a háttérsztori annál inkább: modellcsajok építették, egyikük hawaii származású apjának emlékére, aki a motor építésének kezdetén hunyt el. Nalani a Halia nevet adta a projektnek, ami hawaii nyelven emlékezetet jelent.
Elég szürreális látvány lehet, ahogy lányok a műszak végén vakargatják az olajat a műkörmeik alól, vagy a hegesztőtől kipirosodott bőrüket kenegetik. Egy biztos: a flex szikrája és a hajlakk halálos kombináció. Mindezeket összegezve kimondhatjuk, nehéz elképzelni, hogy a motor nagy részét az AFT nőtagjai építették.
Pedig ez az igazság, az AFT Customs nemcsak motorokat épít, hanem modellügynökséget is üzemeltet. A lányok pedig nem riadnak vissza az esztergától vagy az angolkeréktől, de a sebességtől sem. A Halia októberben a boneville-i sóstóban fog bizonyítani, a szőke Shelby-vel a nyeregben. Azért nem kell megijedni, 44 lóerővel nem fog odaverni az öreg Burt Munro rekordjának. Mostanában elég nagy divat lett az épített motorokat Bonneville-be vinni, még akkor is, ha semmi közük nincs egy versenymotorhoz. Hiába, ami a könyvben nem ér ki a lap széléig, az még nem biztos, hogy költészet.

Ha többet szeretnél tudni, még kapható a 203-as Wild!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...