Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Mikulások két keréken

- 2012.10.29.

Ismét itt a várva nem várt ősz. Számomra a legszebb motoros időszak, persze csak addig, amíg nem esik, és legalább tizenöt fok van. Szeretem a visszapillantó tükörben nézni az úton mögöttem kavargó száraz faleveleket, a motorom pedig ezt az időt szereti a legjobban, érezhetően jobban teljesít, mint a nyári kánikulában. Tulajdonképpen a tél az egyetlen évszak, amely nem tartogat a kétkerekű közlekedésére alkalmas időpontokat. Nem készülnek a következő hétvégére túratervek, sőt, ha jól belegondolok, nekem semmilyen szabadtéri tervem nem készül. A nagy többségnek motorozás szempontjából a tél nagyon unalmas, hosszú és felesleges. Persze, mindig akadnak, akik a telet is végignyomják, de azért az általános tapasztalat, hogy a motorok 99%-a eltűnik az utakról a hideg, latyakos időben. Más a helyzet a mediterrán vidékeken, ahol ezekben az időszakokban is nagyjából vidáman lehet motorozni.
És ha már szó esett néhány sorral ezelőtt egy Guiness rekordról, lássuk, hogy a hideg időjárás milyen ötleteket adhat a télre ebben a témában! Aktuálissá válik ismét elgondolkodni, ki lesz idén a Mikulás. Persze én már kiskoromban sejtettem, hogy nem egy Mikulás van, mert azt nekem senki ne mondja, hogy egy ilyen öregember egy műszakban ennyi munkát el tud végezni.
A svédek bekerültek a rekordok könyvébe, amikor felállították az egy helyen megtalálható legtöbb Mikulás rekordját, összesen 2685 résztvevővel...

Ha többre is kíváncsi vagy, a 203-as Wild holnapig még kapható az újságosoknál!


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...