Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Rockabilly Hot Rod Rumble 2012

- 2012.11.04.

Virginia állam inkább az amerikai polgárháborúban betöltött központi szerepéről és véres ütközeteiről híres, mintsem hatalmas hot rod bulijairól. Nem is számítottunk túl sok káprázatra, amikor reggel a találkozó helyszíne felé vettük az irányt.

Kellemesen csalódtunk, a meghirdetett reggel 9-es nyitásra természetesen nem értünk oda, de az előbb említett feltételezésünk miatt erre nem is nagyon törekedtünk. A városban haladva elvétve láttunk néhány rodot, még mindig nem tűnt úgy, hogy bármi komolyat is nyújt majd a nap. A szomszédos iskola parkolójában elhelyeztük kis Toyotánkat, majd leesett állal néztük, amint egy gyönyörűen épített ’37-es Chevy elrotyog mellettünk, hogy leparkoljon ugyanott. Ha ez itt kint parkol, akkor vajon milyen szépségeket tartogat odabent a Steckler Showplace pázsitja?
A 16 tagot számláló virginiai Karb Kings CC harmadik éve rendezi meg a rockabilly és hot rod rajongók legnagyobb örömére ezt a találkozót. Az első évben lelkes helyi őrültek kicsiny összejövetelének indult a buli, 2012-re azonban rengetegen érkeztek a környező államokból, sőt, néhányan akár 800 mérföldet is vezettek, hogy itt lehessenek. Természetesen a programok is csábítóak voltak, pin up verseny, rockabilly bandák, rollergirls bemutató, alkatrészbörze és különböző autós szépségversenyek várták a néhányezres nézelődő tömeget...

(L)

Ha többre is kíváncsi vagy, a Wild 204-es számában elolvashatod. Keresd az újságárusoknál!



Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...