Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet már a lelőhelyeken!

- 2012.11.08.

Megjelent a RCKLT bíborban született IV/23. száma!

Borítón a Thin Lizzy, a The Rasmus, a W.A.S.P, és a Sonata Arctica. Minden igény kielégítő, színes felhozatal, és ez jellemzi a tartalmat is. Új lemezzel jelentkezett az Intim Torna Illegál, ennek kapcsán nyilatkoztak nekik röviden. Aztán hírül adják, hogy az R33 ismét megrendezi a tavaly nagy sikert arató Tehetségkutatóját, Török Ádám pedig generációkon átívelő show-ra készül a Bemrockparton. 

40 éve jelent meg a Deep Purple tökéletesre sikeredett lemeze, a Machine Head, ennek apropóján a Cry Free is lerója tiszteletét a meghatározó jelentőségű mű előtt a Bakelit Multi Art Centerben. A Club 202-ben a Rn’R Swindle idézi majd meg a 90-es évek elejének légkörét, a Rockotogonban pedig a majd 30 éves punklegendát, az Aurórát lehet majd elcsípni. Harold Pinter átütő sikerű drámája, A gondnok került terítékre ezúttal a Szkéné műsorából, könyvajánlónkban pedig Tarantino Ponyvaregényének forgatókönyvét méltatják.

Na, valamit hagyjunk meglepinek is, szóval ahogy az lenni szokott: 650 lelőhely, 27000 példány, no és az online felület: www.rockelet.hu mindig friss kulturális és rock/metal hírekkel.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...