Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


CB1100 Európába

- 2012.11.12.

Mit is mondhatnék… Igazán örvendetes tény, hogy a klasszikus formák és motorok szerelmeseinek sem kell lemondaniuk a retró stílusú új motor vásárlásáról. A klasszikus forma nagy népszerűségnek örvend világszerte, s mivel a CB e nagyobb változata Japánban és Ausztráliában már meghozta a várt sikert, eljött az ideje, hogy jövőre Európában is bemutatkozzon.
Léghűtéses, 1140 köbcentis soros blokk, 88,5 lóerő maximális teljesítmény, 92 Nm forgatónyomaték. Négy literes fogyasztás, ami a 15 liternyi üzemanyaggal kb. 370 kilométer távolságot engedélyez a motorosnak. Az ABS szériatartozék ennél a modellnél is, elöl kétszer kétdugós, hátul pedig egydugósak a megszokottá vált Nissin féknyergek. Formailag inkább az 1969-es CB750-re hasonlít, legyint a mai kor áramvonalas szörnyeire, nem követi a trendeket, hisz’ ez a klasszikus kétkerekű nem azért készült, hogy megfossza trónjától mondjuk a CB1000R-et.
Mindenesetre okos húzása volt a Hondának, hogy az ezeregynek kiterjesztette a piacát az öreg kontinensre is.

Ha többre vagy kíváncsi, a Wild 204-es száma november 30-ig kapható az újságárusoknál. Előfizetve sokkal olcsóbb, ráadásul egy előfizetés remek ajándék lehet Karácsonyra...


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...