Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Stooper – A kucorgó

- 2012.11.14.

Képzeld el, hogy egyik oldaladon egy szőke nagymellű bombázó fekszik, másikon meg egy félvér latin, gyönyörű popsival. Te mit tennél? Nos, Egerbaktát valahogy így fogják közre a Mátra és a Bükk domborulatai, Norbert pedig egyet tehetett: olyan motort épített, amivel bátran belevetheti magát a dombok közé.
Berzeviczi Norbert neve sokaknak ismerős lehet, korábban a Wild hasábjain is szerepelt, mint az egyik legjobb bőrvéső hazánkban. Ő tényleg ennek él, neki a hegyoldalban békésen legelésző tehénről sem a Milka csoki jut eszébe, inkább nyeregtáskába és ülés alapanyagba csomagolt húsdarabot lát a lábasjószágban.
A Stooper a tavaszi Devils Motor Shown debütált, ahol az oldschool kategória 3. helyét szerezte meg. Az építés első fázisa nagyban hasonlított arra az egyszerű helyzetre, amikor az ember beleesik egy szaros gödörbe és ki kell mászni. A donor motorért több mint 200 km-t kellett utazni, és a cél előtt 10 km-re a telefonban a tulajról kiderült, hogy nem is a tulaj. Hamarosan az is világossá vált, hogy a vázban is olyan kanyarok vannak mint a Mátrában így a projekt zátonyra futott. A Vitai Varázs Garázsban azonban nem hagyták, hogy a malter csapja falhoz a kőművest, így Vitai Krisztián és Somogyvári Zoltán segítségével új vázat kanyarítottak a kéthengeres blokk köré, természetesen merevet. Ez olyan jó lett, hogy a kanyarokban épphogy megpöccintjük a középen vastagított alumínium downhill kerékpár kormányt és máris úgy esünk bele a kanyarba mint tinilányok Justin Bieberbe.           
A motoron található vésett és fonott bőrmunkákért ismeretlen számú tehén áldozta életét, a kiöregedett négylábú tejgyárak ülés, nyeregtáska, lábtartó burkolat, vagy akkumulátor dobozként folytatták pályafutásukat a kis Kawán. 
A motorról bővebb cikket olvashatsz a Wild Magazin következő 205-ös számában, ami még mindig akkor a legolcsóbb, ha előfizetsz. Ez utóbbi egyébként karácsonyra sem utolsó meglepetés.

(R)        

 


 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...