Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2012.11.22.

Dupla öröm, remélhetően sokunknak: megjelent az új RCKLT, idén másodjára Everlast-tel a borítón. Ez ugyanis azt jelenti, hogy ismét hazánkba látogat sajátos blues/country muzsikájával a hajdani House of Pain sztárja, aki amúgy mostanában a La Coka Nostra-ban tolja a vakert.

További részletek a tartalomból: Colorstar az R33-ban, 27 éves a Ladánybene 27 – ünnepi koncert az A38-on, Fight Club a Rocktogonban, Republic  - Télköszöntő a Club 202-ben, Pink Floyd show a Bakelitben, Kiscsillag a Barba Negrában. Különösen fontos hír, hogy a Parkway Drive bulijára a különleges érdeklődésre való tekintettel nem a Dürer Kertben, hanem a Pecsában kerül sor.

Aztán Boris Vian egyik álnéven íródott krimiparódiáját vesézgetik röviden, a Szkéné Színház programjából pedig egy életrajzi drámát, Bulgakov Képmutatók cselszövése című darabját ajánlják. True hard rock-ból/power metal-ból sincs hiány: november 28-án érkezik Budapestre Luca Turilli és zenekara, a Rhapsody, december 2-án pedig a még mindig vonzó Doro az aranytorkú Jorn Lande-val karöltve jön.

Elragadó kolleginájuk, Luca a Csengetett Mylord?-ból ismert Miss Poppy alteregójaként csajoknak szóló rovatot indított, az első részben ezoterikus témával. Programajánló, Club Info, képregény, gitárok a Hangszerarzenálból és a többi. 27000 példány 650 lelőhelyen, villanysajtó: www.rockelet.hu

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...