Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Véget ér az Amcsi Motorok

- 2012.11.24.

Teutulék 10 év és 233 epizód után lekerülnek a képernyőről. Az Egyesült Államokban December 10-11.-én láthatók utoljára a Discovery-n.
Szappanopera, dokumentumfilm, vagy valóságshow, esetleg mindhárom együtt? Nehéz eldönteni, de a Discovery egyik legnézettebb sorozata volt éveken keresztül. Rajongótáborukat többnyire nem motorosok alkotják, ez nagyban köszönhető a sorozatban bemutatott, a valóságtól elrugaszkodott építési módszereiknek és a gyakran karikatúrába hajló motoroknak.
A 2010-es balhé után az idősebb és ifjabb Paul külön folytatta, így át kellett gondolni a sorozat folytatását. Új koncepció készült, melyben szerepet kapott az apa-fia kapcsolat bemutatása, és mindkettőjük munkája. „ Ez volt az egyik első családi valóságshow, a Teutulok igazi drámát vittek a képernyőre és nagyon innovatív építésekkel jutalmaztak meg minket. A legjobbakat kívánom az Orange County Choppersnek és a Paul Junior Design-nak egyaránt.” – nyilatkozta Eileen O’Neill, a Discovery és a TLC Network elnökhelyettese.

(R)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...