Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Pannóniával az olimpiára

- 2012.11.26.

"Újra szól a hatlövetű! Irány London! - harsant fel hőseink kiáltása a paksi garázssoron, amikor egy októberi hűvös estén nekiláttak a szerelésnek. Ismét egy oldalkocsis T5-ös Pannónia előtt álltak, és ismét a nyári olimpiai játékokat vették célba. Az athéni és a pekingi után a harmadikat, a londonit."

  

"Július 13-án útvonalunk legdélibb pontján álltunk, a marokkói Safi városában. Karjaink ekkor már barnára sültek a folyamatosan tűző naptól, azonban az óceánhoz közeli területek levegőhőmérsékete nem kúszott 30-35 fok fölé. A magyarországi 40 fokhoz képest tehát nem volt okunk a panaszra.

Safinál úgy határoztunk, hogy keletnek, azután vissza, északnak vesszük az irányt, a londoni olimpia felé. Számításaink szerint London kb. 3600 km-re feküdt ekkor tőlünk. Úgy kalkuláltunk, hogy a hátralévő két hétnek elégnek kell lennie, hogy a T5-ös Pannóniával megérkezzünk a britek fővárosába...."

Ezt az írást a Wild Magazin 204. számában részletesebben is olvashatjátok, még több fotóval kiegészítve! De már nincs sok időtök megvenni, összesen 4 nap...


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...