Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


PainTTless – smink nélkül

- 2012.11.27.

Az igazán jó nőre nem kell a vakolat, festék nélkül is megállja a helyét. Ez volt a német Thunderbike csapatának elmélete, amikor a névadásra került a sor. A történethez azonban hozzátartozik az is, hogy ennek a nőnek a plasztikázása 150.000 dollárba került.
Hogy-hogynem a Thunderbike székháza 30 km-re van a jövő évi világbajnokság Esseni helyszínétől. Nem hiszek az Ufokban és a legújabb Chemtrail névre hallgató összeesküvés elméletben sem, de ez a vb. győzelem túl jókor volt jó helyen, mert 2013-ban mindenki a Thunderbike műhelyére lesz majd kíváncsi, és május 10.-12.-ig nemcsak az orgona fog nyílni, hanem a pénztárcák is.  
A kézimunka mennyisége elképesztő, a kidolgozás páratlan, a beleölt munkaóra pedig a végtelenhez konvergál. Szinte csoda, hogy ez a gyerek 8 hónapos kihordási idővel született, különösen akkor, ha hozzávesszük az 1:1 méretarányú tervek készítését, és azt, hogy minden nagyobb elemről fa modell készült. 
       
Ezt az írást a Wild Magazin 204. számában részletesebben is olvashatjátok, még több fotóval kiegészítve! De már csak három napod maradt megvenni…a rohanás és a stressz pedig az egyik legfőbb baleseti tényező, ezért inkább fizess elő, hogy mindig időben hozzájuthass kedvenc újságodhoz, és pénzt spórolj. 

(R)

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...