Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Előrendelhető gépcsodák a Szallerbecknél

- 2012.11.29.

Ha még nem tudnád, mit kérj karácsonyra a családtól, egy kis ötletbörze...

Honda CB500X

A kéthengeres CB500X, egy új Honda motorkerékpár-család egyik tagja (a teljesen áramvonalas külsejű CBR500R modellel és a burkolat nélküli CB500F modellel együtt) minden olyan motoros számára ideális, aki most váltana egy 125cm3-es kétkerekűről, vagy A2 típusú jogosítvánnyal rendelkezik, és egy túraenduró stílusú, könnyen kezelhető, elérhető árú járműre vágyik.

Honda CBR500R

Azoknak a vezetőknek, akik nagyobb motorkerékpárt szeretnének egy 125cm3-esnél, vagy A2 típusú jogosítvánnyal rendelkeznek, kiváló választás első sportmotornak a teljesen aerodinamikus külsejű CBR500R. Vonzó lehet a gyakorlott vezetők számára is, a nagyobb teljesítményű sportmotorok alternatívájaként. A CBR500R tagja annak az új Honda motorkerékpár-családnak, amelynek tagjai a burkolat nélküli CB500F és a CB500X modellek.


Honda NSS 300 Forza ABS

Az új robogó fejlesztésének korai szakaszában a Honda mérnökei alaposan megvitatták, hogy a tulajdonosok hogyan, miért és hol használják világszerte a robogókat, nemcsak most, hanem a jövőben is. Minden szempontot figyelembe vettek, és ennek eredményeként úgy tervezték meg az NSS300 Forza modellt, hogy zökkenőmentesen és hasznosan szolgálja ki a felhasználókat a mindennapokban, nemcsak akkor, amikor a városban közlekednek, hanem a túrázás- és sportos motorozás közben is.


Honda NSC50R

Az NSC50R formájára, az ívek, az élek és színek olyan harmóniája jellemző, amely különleges megjelenést kölcsönöz neki. Léghűtéses 49cm3-es négyütemű motor hatékonyságának köszönhetően a kategóriájának egyik legkedvezőbb üzemanyag-felhasználását nyújtja. Átlagos használat során egy liter üzemanyaggal 50 km-t tesz meg, így az ülés alatti 5,5 literes üzemanyagtankja megfelelő hatótávolságot biztosít, úgy, hogy a mellette elhelyezett tároló még egy zárt sisak befogadására is képes.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...