Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2012.12.06.

December 4-től felmarkolhatóak az új, immáron 48 oldalas RCKLT példányai, címlapjukon Ganxta Zolee-val és a Kartellel a szokásos lelőhelyeken!

A Kartel új lemeze, a Hatalmat a Népnek, december első napján debütált, ennek kapcsán tisztelt meg minket Zolee egy két oldalas interjúval. Lemezbemutató koncert: december 29., Pecsa Music Hall! Amúgy interjúkban tán még sosem volt ilyen gazdag az újság: Magna Cum Laude, 30Y, Ivan & The Pazarol, Shapat Terror + egy rövid beszélgetés Szebelédi Renáta ökölvívó-világbajnokkal, aki nem mellesleg a rockzene elkötelezett híve.

Aztán ahogy az lenni szokott, a legjobb budapesti rockklubok műsorából emeltünk ki néhányat, hogy  alaposabban szemügyre vegyünk, így például: a Dürer Kert Converge illetve ingyenes Gorezone-buliját, a Doors Emlékzenekar 20. szülinapi koncertjét a Rocktogonban vagy a Rómeó Vérzik dirty rock estjét a Club 202-ben. A Barba Negra eljövendő koncertjeit pedig még leírni is tereh, de az egyik legfontosabb, s ezért kiemelendő a Hendrix Reload jótékonysági estje a daganatos gyermekekért sztárvendégekkel.

Két új rovattal bővült a lap, úgy ám: sport és horoszkóp + természetesen Miss Poppy csajrovata is folytatódik. A kultúr-oldalon pedig a Bakelit M.A.C. és a Szkéné Színház műsorából ajánlgatunk, valamint Aldous Huxley 1921-es, első regényét méltatjuk, amelynek legfrissebb hazai kiadása idén jelent meg a Cartaphilusnál, és ahogy mindig, ezúttal is lehet nyerni belőle néhány példányt akárcsak Edda és Magna Cum Laude koncertjegyeket. Akinek esetleg nem jut a 27000 példányból, itt is fel tudja lapozni az újságot: www.rockelet.hu.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...