Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Motoros banda fosztogat Budán

- 2012.12.13.

Sajnos ezzel a szenzációhajhász címmel jelent meg a legtöbb médiában az a bűncselekménysorozat, mely nemrég halálos gázolással végződött.
Motoros rablóbanda tartja rettegésben a fővárosban autózókat. A Blikk információi szerint a csapat öt-hat főből áll, és a dugókban várakozó autósok kifosztására specializálódtak. A számlájukra írható a múlt héten a Kolossy térnél történt rablás is, amikor egy autó hátsó üléséről szerezték meg zsákmányukat, de ők rabolták ki Kern András feleségét, Juditot is. A hidegben könnyűszerrel törik be az autók ablakait egy gyújtógyertya segítségével. A zsaruk eddig három különböző motorkerékpárt ismernek, amelyekkel dolgoznak a bűnözők. Egy fekete színű gyorsasági motort, egy ezüstszínű nagy testű robogót, s a harmadik a pénteken halálos balesetet szenvedett fehér színű krosszmotort –Ada hírül a Blikk.
A médiának eszébe sem jut különbséget tenni a motorral közlekedők és a motorosok között, a tv előtt  ülő kispolgár szeme előtt pedig Hollister elevenedik meg Buda utcáin, noha valójában robogóval és kis krosszmotorral közlekedő bűnözőkről van szó. A sértett nő önbíráskodása pedig csak még nyilvánvalóbbá teszi azt a tény milyen sebezhető is egy motorral közlekedő ember, reméljük senki nem követi majd a példáját vélt vagy valós sérelmét megtorolva.

(R)

 

 

 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...