Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Puma Tools - ha szerelni kell

- 2012.12.14.

A cég professzionális kéziszerszámok, minőségi műhelyfelszerelések, garázsipari berendezések, autóipari speciális célszerszámok és munkavédelmi felszerelések kereskedelmével foglalkozik.


 
A Puma Tools filozófiája, hogy jó munkát csak jó minőségű szerszámokkal lehet és kell végezni. Egy rosszul megválasztott, silány minőségű eszköz sokkal nagyobb kárt tud okozni annál, mintha a szakember a jobb minőségű, profi szerszámot vásárolta volna meg. A cég vezetése ennek szellemében kizárólag a professzionális, ipari kategóriából választja ki – természetesen az árakat is szem előtt tartva – az általuk forgalmazott termékeket.

Kiemelt márkájuk a kanadai Genius Tools, melynek teljes kínálatával rendelkeznek, de palettájukon megtalálhatók még egyéb neves gyártók termékei is pl. a német BGS Technic célszerszámok, amerikai Torin Big Red garázsipari berendezések, Ellient Tools célszerszámok, Licota Tools célszerszámok, Laser Tools célszerszámok, Jonnesway Tools kéziszerszámok, Puma Air Tools levegős gépek, Balma olasz ipari kompresszorok, stb. amelyeket általában raktárról azonnal tudnak szállítani.

Termékskálájukat idén a közvetlen nyugat-európai importból származó Pichler és Vibropac márkájú termékekkel bővítették, amelyek óriási segítséget jelentenek az autószerelők számára a berohadt magasnyomású porlasztók és beletört izzító gyertyák kiszereléséhez.

A Puma Tools-nál a hatalmas választék, a professzionális ipari minőség és a versenyképes árak (nagyon jó ár/érték arány) mellett barátságos fogadtatásban és gyors kiszolgálásban részesül a vásárló. A cég az értékesítésen felül az általuk forgalmazott szerszámok és garázsipari berendezések garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli szervizelésével, alkatrészellátásával is foglalkozik.

Termékeik teljes palettája elérhető személyesen a csömöri raktáráruházukban és bemutatótermükben, ahol a vásárlók megtekinthetik, kézbe foghatják a szerszámokat a vásárlás előtt, nem csupán egy raktári ablakon keresztül kapják meg a már kifizetett termékeket. Munkatársaik hozzáértésükkel szakmai segítséget nyújtanak, amire nem csak a vásárlás alkalmával, hanem azt követően üzletükben személyesen vagy akár telefonon, e-mailben is lehetőség van.
Internetes web áruházukban (www.pumatools.hu) a szerszámok fényképpel, részletes leírással, bruttó árral szerepelnek, a megrendelt termékeket pedig a Trans-O-Flex futárcég szállítja házhoz következő munkanapi kiszállítással.

 

PUMA TOOLS Professzionális Kéziszerszámok, Műhelyfelszerelések, Célszerszámok Kis- és Nagykereskedelme!
Raktáráruház: 2141 Csömör, Major út 19.  ·  Nyitva tartás: H-P: 8.00-17.00-ig, SZ-V: Zárva
Tel/Fax: 06 28 446-888 · Központi mobil: 06 30 9489-232 · Web áruház: www.pumatools.hu · E-mail: info@pumatools.hu

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...