Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Halj meg férfiként!

- 2012.12.19.

Ha a fagyhalált elég szigornak érzed, és belefér az életviteledbe, télen se állj le. Egy csokorra való felvonulást és találkozót szedtünk össze neked, hogy bármikor Ötzi sorsára juthass.

Nemrég zajlott le a szokásos (!) Székesfehérvári Mikulás Felvonulás. Nem hiszem, hogy a felszolgált 50 liter forró tea feledtette az elfagyott végtagok hiányát, de azért kedves gesztus. Mindenki jöhetett, a lényeg hogy két keréken érkezzen, és mikulásnak legyen öltözve. A felvonulók a bámészkodó gyerekek közt cukorkát-édességet osztogattak, végül körbemotorozták Fehérvár belvárosát, ezzel kívánva békés, boldog ünnepeket mindenkinek.
A Szombathelyi motorosok, már hagyományosnak számító szilveszteri gurulása idén sem maradhat el. A körmendi úti OMW kútnál várják a leendő jégkocka imitátorokat.
Vagy ott van a Hóbagoly Party jövő év februárjában (feltéve hogy nem a majáknak lesz igazuk): A szibériai körülmények és a jó társaság motiválja azt a maroknyi őrült motorost, aki minden télen tábort ver Cserépfalu völgyében. Az ország minden részéről különféle járgányokkal  - van aki az ETZ nyergében, van aki quaddal  - vágnak neki a kalandnak. Kevesen tudják viszont, hogy a Bükk „kincseskamrájával” van dolguk, hiszen itt található Subalyuk, a világhírű barlang a Neandervölgyi-ősember leletekkel. A híres Berezdi háromsoros pincesor csak grátisz a mulatni vágyóknak. De kanyarodjunk vissza a motorosokhoz! Ha egy nomád kalandra vagy kiéhezve, akkor itt a lehetőség! 2013. február 22-én déltől várnak minden vállalkozó szellemű embert a falu határában lévő Ördög- sziklánál – már a neve is borzongató!
A programok: szombaton rituális merítkezés a bogácsi termál vízben, motoros felvonulás és ereszd el a hajam buli. Vasárnap reggel létszámellenőrzés, a fagyhalottak búcsúztatása. És ha maradt még ép ujjad amivel kuplungolni és fékezni tudsz, akkor ne maradj le a jövő februári Black Dragon Winter Partyról sem, hisz február vége már majdnem tavasz.

(R)

 


 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...