Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2012.12.20.

December 18-tól a megszokott lelőhelyeken megtalálható az RCKLT idei utolsó, 26. száma. A karácsonyi megjelenés ezúttal is 48 oldalas, címlapon a Magna Cum Laude, szokásos év végi koncertjük apropóján.

A tartalomból: a Firkin dedikálással egybekötött karácsonyi koncertje a Barba Negrában, Prosectura a Rocktogonban, Charlie, Edda, LGT az Arénában, F.O. System + VHK a Pecsában, Mobilmánia a Club 202-ben, ajánlatok szilveszterre (Iskola, Bakelit, Barba Negra), karácsonyi akció a Hangszerarzenálban + a szokásos rovatok (Multiart, Wild, Sport, Horoszkópod, Miss Poppy). 

Nyereményjátékukban most különösen sok mindent nyerhettek: Laura Hillenbrand bestsellerét, a Rendíthetetlent, CD-csomagot a Magneotontól, Firkin-, Edda-, MCL-jegyeket. A Dürer Kert, a Powerground Management és az RCKLT közös szervezésében idén is sor kerül a Happy Finish Tribute Fesztre, az elnevezés most különösen találó, hiszen a híres-hírhedt maja jóslat szerinti végítélet napján, december 21-én kerül sor az eseményre. Az legkiválóbb tribute-zenekarok koncertjein kívül, lehetőségetek nyílik feleslegessé vált holmiaitokat a Vöröskereszt segítségével a rászorulókhoz eljuttatni. A belépés ezúttal is ingyenes!

A következő szám kivételesen 3 hét múlva, január 8-án jelenik majd meg, addig is böngésszétek a programokkal, hírekkel alaposan telepakolt www.rockelet.hu-t. Kellemes Karácsonyt, Boldog Új Évet és/vagy Armegeddont kíván mindenkinek a Rockélet szerkesztősége!

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...