Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vincent 1665 köbcentivel

- 2012.12.28.

John Renwick és Ed Wallbank nem kezdő elmebetegek, már régóta csinálják a műsort. Ha Burt Munro élne, most ezekkel a fickókkal töltené az idejét, ez egészen biztos.

Van valami oka annak hogy az angolok egy szigeten élnek, elszigetelve a normális emberektől. Erre számos példát láttunk már, de ez a két öreg mindent visz. John Renwick és Ed Wallbank már régóta versenymotorokat épít, mégpedig a gyűjtők által nagyrabecsült V2-es legendából az angol Vincentből. Persze csak oldalkocsis kivitelben hogy ne legyen egyszerű az élet. Simán megérné őket egy ketrecbe zárni és óvodás csoportokat szervezni a bemutatásukra. Korábban építettek Vincent blokkos oldalkocsis streamlinert, amit Bonneville-be vittek, de csináltak egy pályamotort is.
Az 1950-es gyártású „Epimetheus” névre keresztelt legújabb építésük nem vetekszik egy görög isten szépségével, de Zeusz haragja tör elő a kipufogóból amikor beindul. A gyári 1000 köbcenti 1665-re nőtt az 55 lóerő pedig nitró segítségével 180-ra. Dőlj hátra és csavard fel a hangfalat:   

(R)

http://www.youtube.com/watch?v=NQIhqazUHg8

Az Epimetheus tesztje:

A stremalinerrel Bonnevilleben:


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...