Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.01.10.

Az idei első szám borítóján egy igen izgalmasnak ígérkező téli sport- és underground zenei programot ajánlanak, amely másodszor kerül megrendezésre a Chopok északi és déli oldalán, Szlovákiában január 31. és február 4. között. A Hóóórukk keretén belül síelés, snowboardozás és termálfürdőzés mellett a hazai alternatív rock krémjének koncertjeire lehet bulizni.

Beszámolnak többek az V. Budapesti Hard Rock Farsang körüli kalamajkáról, az R33 Évnyitó bulijáról, a Dürer Kert ska-punk show-járól, az LGT tripla (!) koncertjéről, a Hangszerarzenál – Rebel legfrissebb ajánlatairól. Január 12-én Kerekes Band a Barba Negrában – méltatják ezt is. A Rocktogon programjából Zselenszky egy szál gitáros estjét emelték ki, a Club 202 felhozatalából pedig a 6. Hard Találkozóra fókuszáltak.

Miss Poppy az újesztendő spirituális feladatairól elmélkedik a Csajoknak-rovatban, Peru pedig Manny Pacquiao-ról rittyentett egy írást a SportRovatban. Horoszkóp, MultiArt, MotorBlokk a Wild magazin jóvoltából.

Ahogy ilyenkor szokták, közzétették, melyek az elmúlt év legjobb lemezei – szerintük. Izgalmas, széles spektrumot átölelő lemezek sorjáznak a listákon, egy album azonban négyük lajstromán is szerepel: a Special Providence Soul Alertje. Ezúton is köszönik nekik ezt a csodát!

És köszönjük az elmúlt év szereplőinek is mindent, partnereinknek az együttműködést, olvasóinknak a figyelmet! Január 8-tól tehát új RCKLT a szokásos több száz lelőhelyen valamint itt: www.rockelet.hu.

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...