Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet a lelőhelyeken!

- 2013.01.24.

Vészesen közeleg a Slash-koncert napja (február 7.), így az V. évfolyam 2. számának címlapját mi is mindenki kedvenc gitárosának szántuk.

Meglehetősen izgalmas hetek várhatóak a budapesti klub- és kultúréletben, ezt részletezzük ezúttal is. Például: a szerkesztőség véleménye szerint a tavalyi év legjobb lemezét produkáló Special Providence és a félelmetes energiákat hallgatóságára szabadító Kerekes Band közös, február 15-i koncertje a Dürerben, ahol 2-án egy Layne Staley-emlékestre is sor kerül. A Rocktogonban újra Torkossal lép fel a Dust n’ Bones akusztikus felállása a Dn’B Lies. Lehet, egy jó időre utoljára? A Club 202-ben a Zorallt lehet ünnepelni majd 11. szülinapjuk alkalmából, a Barbában pedig a Takáts Tamás BB. tiszteleg a Led Zep előtt a tribute-supergroup Lead Zeppelinnel és a Rudán Joe&Codával karöltve.

Gyönyörű kiadványokat méltatunk: a Gastroblues Fesztivál húsz évét átölelő boxot és Irvine Welsh új kultregényét, a Skagboyst, amely tulajdonképpen a Trainspotting előzményeit vázolja. Horoszkóp, SportRovat (Lance Armstrong), Miss Poppy (interjú Máté Évivel), Club Info, Programajánló, Képregény – mint mindig.

És két informatív interjút is sikerült mívelnünk: egyet Presser Gáborral a tripla LGT-koncertsorozat kapcsán, egyet pedig a Plastic Bitch-csel, akik egy remek anyaggal tértek vissza nemrégiben. Tehát január 22-től RCKLT a szokásos lelőhelyeken és itt: www.rockelet.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...