Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Emat - a legemlékezetesebb építések

- 2013.02.03.

Az Emat és a Devils Motor Show 17 éve alatt többszáz motort láthattunk kiállítva, és volt néhány ami több mint 10 év távlatából is emlékezetes maradt.


A harmadik Devis Motort Show-n  1999-ben mutatkozott be Beliczky Árpiék V8-as Standbike-ja, akkor még a kongreesszusi központban. Azóta láttunk már hasonlót külföldön, de 14 évvel ezelőtt ezt itthon, kis költségvetésből a garázsban megépíteni nem kis teljesítmény volt. Azóta sem tudta senki felülmúlni, bár az is igaz, hogy azóta sem tudott vele közlekedni senki.

Szintén emlékezetes volt a két évvel későbbi, V. Devils Motor Shown Sárköz Sándor Horex Regina blokkos choppere. Ma is megállná a helyét nemzetközi szinten is, pedig a gyönyörű beleköthetetlen forma és a precíz kidolgozás akkoriban nem mindig jártak kéz a kézben. Az egyhengers 400-as motor megérdemelten lett a show legjobbja. 

Ravasz Zoli a keleti blokk termékeiből alkotott csodákat. Először Uralból és Zaporozsecből majd 2002-ben a Chopper kategória győzteseként ünnepelhettük őt és Pannóniáját. A blokkon kívül persze semmi sem Csepelen készült. A rengeteg csavart rozsdamentes elem, a springer villa, és a koporsótank visszahozta a hetvenes éveket.

(R)   

 


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...