Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


INTERCEPTOR 4000 HELYMEGHATÁROZÓ

- 2013.02.05.

Beszélő, rejtett motor GPS!

Képzeld el, ha veled is megtörténne az elképzelhetetlen! Képzeld el, hogy valaki a kezeit a TE motorodra tenné! Ellopná! Nem akarom az ördögöt kísérteni, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de tavaly több száz motor nyomtalanul tűnt el úgy, hogy sosem tért vissza gazdájához!

Most azt képzeld el, hogy abban a pillanatban, hogy látod, hogy motorod eltűnt, dobsz egy sms-t: HOL VAGY?
És erre motorod 60 másodpercen belül megküldi a pontos címet - 5 méteres pontossággal! Gyere értem és hozzál baseballütőt! Jó, a baseballütő talán elmaradhat, de a többi így van! :)

Az Interceptor 4000 a legjobb nyomkövető rendszer, ami a mai technológia ajánlani tud! A készülék hatótávolsága végtelen! Lehet a motorod BÁRHOL a világon és egy egyszerű sms írásával megtudja mondani, hogy PONTOSAN hol helyezkedik el!
10-szer ennyi időbe telik csak az, hogy a rendőr kiérjen hozzád! A jó része az, hogy amire odaér, már meg is tudod mondani, hova menjenek szétrúgni a tolvaj seggét! :)

Az Interceptor 4000 annyira pici, hogy el tudod rejteni a motorodon bárhova.  A készülék  EREDETILEG 69.700 Ft! De most, a Gyártó promóciója által csak 48.200 Ft!A készülék 48.200 Ft, de megfizethetetlen segítséget jelent, ha baj van. A készülék SIM kártyával működik ami ugyanabban a csomagban érkezik, mint a a készülék!
Egy nagyon egyszerű útmutatóval jön  a készülék, ami egyértelműen megmutatja hogyan kell hozzá kötni a motor akkumulátorához,  de ugyanakkor rendelkezik saját aksival is, ha netán az akkumulátort kivennék a járműből. A Pót akkumulátor 2 hétre elegendő  a készülék aktiválása után! 
És ami még fontosabb! Nincsen plusz költség, teljesen függetlenül működik minden biztonsági cégtől, amelyek hasonló szolgáltatásokat biztosítanak!

 
Ez nem is egy töredéke annak amibe  motorod került! És felmérhetetlen, hogy mennyi bánatot okozna elveszíteni! Vedd fel velem a kapcsolatot vagy egyszerűen rendeled meg a weboldalon! Aludj nyugodtan bárhol is legyen a motorod!
 http://www.hooligansmotors.com/catalog/termekek.php?open=&katid=&tid=5646&pos=


 
WWW.CUSTOM-CHROME.HU


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...