Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.02.07.

Lassan véget ér az uborkaszezon, visszatér a vér a város éjszakai életébe, az RCKLT stábja pedig közben szorgosan munkálkodik, hogy megmutassa nektek annak egy részét.

Február 5-én megjelent az V. évfolyam immáron 3. száma, címlapján a Hooligans-szel, akik február 16-án celebrálnak majd a Barba Negrában egy valentin-napi hard rock-partyt a Redheart-tal és a visszatérő Kerozinnal. Ugyanitt a Bikini is új műsorral nyomul majd, igaz ők 9-én. Minden ezektől lesz az elkövetkező két hétben hangos: farsangi és valentin-napi bulik. A ShowBarlangban például rocksztárnak illetve groupie-nak öltözve lehet farsangozni, miközben a Plastic Bitch, a WSOTW, az Apey and the Pea és a Dusty Chopper muzsikál majd 8-án. A Club 202-ben a Hungarica mutatja be új lemezét a lengyel-magyar testvériség jegyében, vendég lesz az esten többek közt a Scorpions lengyel származású bőgőse is. Koroknai Árpi akusztikus bandája, az Acoustic Gallery 21-én debütál Pesten, a Rocktogonban, Alvin pedig a 15-én lemezbemutat a Mókusokkal az A38-on. Ugyanaznap az LGT vág bele 3 napos koncertmaratonjába. Pribojszki Matyi a Bem6-ba hív világsztárokat, az Anna and the Barbies a Dürerben vircsaftol farsang alkalmából.

A MultiArtban a szegedi Miró-tárlatot ajánlgatjuk továbbá Bukta Imre nagy sikerű kiállítását a Műcsarnokban, a Karinthy Sínház Tanár úr, kérem!-ét és valamint Lou Marinoff lenyűgöző kötetet a Tao-ról. A SportRovatban Török Dániel (az Ádám fia) szerepel, Miss Poppy a Bach virágterápiáról írt ezúttal. Horoszkóp, Képregény, Motorblokk a Wild jóvoltából, a Hangszerarzenál motyói közül pedig az Orange elképesztően pici, ám nagyot röffenő fejét a Micro Terrort mutajuk be.

Mindenkinek minden jót a következő megjelenésig, addig keressétek az új RCKLT-t a mintegy 650 lelőhelyen és itt: www.rockelet.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...