Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet

- 2013.02.21.

Az RCKLT V. évfolyamának 4. száma ismét dupla borítóval, és újra 48 oldalon már úton van a 650 lelőhely felé, hasábjain mindennel, ami az elkövetkezendő két hétben izgalmas lesz Budapesten. Elülső címlapon a Road, olvashattok egy velük készült interjút az új lemez és a lemezbemutató koncert kapcsán.

2893.jpg

Aztán a firkines Péter János is elárul egy-két kulisszatitkot a nemrég megjelent koncertanyagokról. És még: Sólstafir, Long Distance Calling, Sahg a Dürerben; Mobilmánia, Rock Band, Rn'R Swindle a Barbában, Hollywood Rose a Rocktogonban, Kalapács a Club 202-ben, stb.. Eric Martin ezúttal a Mr. Big nélkül, egy szál akusztikus gitárral érkezik a Pecsa Caféba, megírtuk mi ezt is.

A Sportrovatból kiderül, mi a helyzet a birkózás és az Olimpia ügyével, és hogy hová tűnt Csollány Szilveszter. Miss Poppy az elme hatalmáról írt most egy nagyobb lélegzetvételűt. Képregény, Horoszkóp, Wild-rovat, Programajánló, Club Info, ésatöbbi. És hogy mitől 48 oldalas újfent az újság?
Egyfelől azért, mert megígértük, másrészt 9 oldalnyi mellékletet tettünk bele a III. Tattoo Convention tiszteletére. Terveink szerint a következő szám is emelt oldalszámmal jelenik majd meg, addig is ajánljuk magunkat (www.rockelet.hu), és mindenkinek a legjobbakat kívánjuk!

2892.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...