Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Agyatlanul

- 2013.03.02.

A cím nem csak a motorra vonatkozik, a jelzőt simán ráakaszthatjuk az építőjére is. Oldalról nagyon ütős az agy nélküli kerék látványa, de mihez kezdesz ha jön a kanyar?

Bryan Stalcup első építése meglehetősen kirívóra sikeredett. Legalábbis a motor hátsó része. Az agy nélküli hátsó kerékre már láttunk példát itthon is, de olyan eszement ötlet még senkinek nem jutott eszébe, hogy mindezek mellett dupla autógumival harcoljon a kanyarok ellen.
Az egész projekt egy roncstelepi látogatás utóhatásaként épült, ahol emberünk meglátott egy 18 collos csapágyat, amit végül 200 Dollárért haza is vitt. Hajócsavar tengelyekhez tökéletes választás lett volna, de mivel Bryan nem tervezett óceánjárót építeni a garázsban, úgy döntött, inkább egy agy nélküli hátsókerékhez használja fel a 150.000 kg teherbírású darabot. 
Amerika élen jár az eltúlzott megalomán hülyeségek megvalósításában, pedig a kis pénisz és a gyermekkori traumák kezelésére már sokkal hatékonyabb módszerek is léteznek, mint 2 db 200-as autógumi.

A teljes cikket és további képeket a Wild magazin 208-as számában olvashatod. Nincs mese, irány az újságárus, a jó időjárásra való tekintettel már motorral is mehetsz így teljes az élmény.

2918.jpg

2919.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...