Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.03.07.

Már a horizonton pitymallik a kikelet, tán meg is érkezik teljes pompájában, mikor kézbe vehetitek az RCKLT V. évfolyamának 5. számát. A címlap erős svunggal hirdeti: május 16. és 19. között PaFe!

rcklt505_b1_prev.jpg

Beljebb, az ide vonatkozó cikkből kiderül, hogy idén – jelen állás szerint – 3 nemzetközi slágerkirály is érkezik a Balaton-parti fesztiválra, mindhárman az Egyesült Királyságból: A Dub Pistols, a Foreign Beggars és a novum, a Rudimental. Bár még csak most rügyeznek a gyümölcsfák, nálunk már almaszezon van, nem véletlenül: a legnagyobb hazai Apple-Resseller óriási akciókkal vár mindenkit március 22-én a MOM Parkban. További tartalmak: We Are Rockstars és Ripoff Raskolnikov a Guzsdu Manó műsorán, Besh O Drom a Club 202-ben, Yellow Spots a Rocktogonban, Supernem a Barba Negrában. A Dürer Kertben több ingyenes metal-buli várható márciusban, ráadásul külföldi bandákkal! Aztán: Tattoo Expo 2013, Nova Rock, Török Ádám jubileumi koncertje a Bem Rockparton.

Klubturnéra indul a Tankcsapda, a finn Stratovarius pedig március 23-án érkezik másik két remek power metal brigád társaságában Budapestre. A MultiArtban többek közt a Thália Színház Cseh Tamás estjét és egy hasznos kötetet ajánljunk: A XIV. századi tibeti buddhista bölcs, Longcsen Rabdzsam Végtelen Tér - Alapvető természetünk kincsesháza című gyűjteményes munkáját, amit meg is nyerhettek az Alexandra jóvoltából. A Beatrice 35. születésnapi koncertje előtt még napvilágot lát egy két CD-ből álló kiadvány a kérészéletű, ’81-es felállás bootleg felvételeivel – írtunk erről egy recenziót. A Wild-rovatban – most először – egy kínai építés került terítékre, a Hangszerarzenál kínálatából pedig egy akciós Dean-t (amilyet Dimebag is használt) emeltünk ki. Programajánló, Club Info, Horoszkóp, Miss Poppy (ezúttal a Ji Kingről), Sportrovat. Legközelebb két hét múlva, március 19-én jelentkezünk friss lappal, addig is kellemes mártózást a tavaszba!

Online: www.rockelet.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...