Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7276 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Kawasaki nyitány

- 2013.03.13.

Ahogyan a zenekar hangolása egyértelműen jelzi, hogy hamarosan kezdődik a koncert, úgy az első tavaszi napsugarak vitathatatlan jelei annak, hogy hamarosan a klasszikus értelembe vett motoros szezon is beköszönt. A Kawasaki hazai képviselete is azon munkálkodik már, hogy a téli pihenőt követő első motor duruzsolás eufóriájához hasonló különleges élményekben legyen része a márka rajongóinak. A nyitányra pedig már nem kell sokat várni, hiszen március utolsó hétvégéjén felmegy a függöny.

versys_650.jpgz800.jpg

Mivel is kezdődhetne egy motoros szezon, ha nem az aktuális kétkerekű kínálat átfogó szemléjével. Természetesen a március 22-24. között megrendezésre kerülő Motorshow-n a Kawasaki ismét képviselteti magát. A kiállításon a márka kínálatának meghatározó modelljei mellet az idei év újdonságai is bemutatkoznak, illetve a közelmúlt zöld csodáival is találkozhatnak az érdeklődők, és szemrevételezhetik az olyan talán már ismerősnek számító gépeket, mint a Z800, vagy a Ninja300. Szintén ezen a rendezvényen mutatkozik be a hazai közönség számára a 2002 és 2006 között gyártott 636-os modell reinkarnációja a ZX-6R 636. Az új paripa feltehetően nem csak azoknak dobbanja majd meg a szívét, akiknek Kawasaki vér csordogál az ereiben, mivel a masina minden porcikájában ízig-végig sportmotor. Aki valaha öltött már motoros ruhát magára, biztosan nem tud majd szótlanul elmenni a járgány mellett. A ZX-6R gyakorlatilag egy utcai használatra szánt sportmotor, ami egyaránt tükröződik a masina megjelenésében és lenyűgöző menettulajdonságaiban. Talán nem véletlen, ha erről a kombinációról sokaknak éppen az a verseny jut eszébe, amely a motorozás életérzésének legautentikusabb kifejezési módja, a Man szigeti TT verseny. A ZX-6R nyergébe ülve éppen ez a hangulat babonáz meg és kerít hatalmába mindenkit. Aki azonban szkeptikusan fogadja mindezt, annak a kiállítás remek lehetőséget kínál arra, hogy megpróbáljon ellenállni a paripából áradó szenvedélynek.

w800_8.jpgkawasaki_ninja_300_2_w.jpg

A Motorshow azonban csak az első állomása a Kawasaki hazai képviselete által a 2013-as szezonra tervezett aktivitásoknak. A kawa rajongóknak például, idén sem kell nélkülözniük majd tradicionális márkatalálkozójukat, a Lime party-t és a közösségépítő motoros túrasorozatra a Kawa Kanyarra is több alkalommal kerül sor az év során. Sőt idén a programsorozat egy új exkluzív túrával is bővül. Az importőr a különböző programok és rendezvények mellett nagy hangsúlyt fordít továbbra is a márka szolgáltatásainak fejlesztésére, aminek része az értékesítési és szerviz hálózat bővítése is. Ennek megfelelően egyre több ponton nyílik majd lehetőség vágyaik beteljesítésére azoknak, akik a motor kiállításon szerelemre gyúlnak egyik vagy másik Kawasaki modell iránt. A márka minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a motoros szezon nyitó eseményén, a Motorshow a Hungexpo G pavilonjában március utolsó hétvégéjén.

zx_6r.jpg1400gtr.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...