Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magyar Freestyle Motocross Kupa a Tuning Show-n

- 2013.03.19.

Ha valaki valamilyen érthetetlen okból kevesellné az Autó, Motor és Tuning Show motoros programjait, annak jó híreink vannak: a Magyar Freestyle Motocross Kupa idei első felvonása is a show keretein belül kerül megrendezésre!

cross1.jpg

Mi is az a freestyle motocross?

A látványos verseny legjava lényegében a levegőben történik: a riderek speciális, 60 lóerős versenymotorokkal futnak neki egy igen meredek ugratónak, melyről cirka 20 méter repülés után érkeznek meg egy 8-10 méter magas rámpára a túloldalon. A motorosok cirka két másodpercet töltenek el a levegőben, a feladat pedig ez alatt a rövid idő alatt minél több és komplikáltabb mutatvány beadása a bírák, és persze a közönség legnagyobb örömére!

A nem mindennapi programra a szintén az "A" pavilon melletti kültéren megvalósuló, gyakorlatilag folyamatos streetfighter bemutatót biztosító Hungarian Stunt Riding Championship szüneteiben, a rendezvény minden napján két alkalommal kerül sor. A mutatványokat 8-10 profi rider demonstrálja a nagyközönségnek, méghozzá nem is akármilyen nevekkel!

Köztük lesz többek között  hazánk egyik legeredményesebb versenyzője, a motocross világbajnoki top 10-ben végzett Németh Kornél, a legjobb magyar freestyle rider címét viselő Hujber Péter, valamint a "szakmában" szintén nagy respektnek örvendő Lanos Attila is!

cross2.jpg

A Hungexpón megvalósuló szezonnyitó freestyle forduló kifejezetten show jellegű lesz, azt azonban tudni kell, hogy idén már a MAMS által is bejegyzett, hivatalos versenysorozatra kerül sor a sportágban. Minderről további információk: https://www.facebook.com/pages/Magyar-Freestyle-Motocross-Kupa

A rámpák épülnek, mi pedig riderekkel együtt várunk mindenkit március 22-24. között a Hungexpon, az Autó, Motor és Tuning Show forgatagába!

hu_amts2013bud_468x120.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...