Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


A füldugók Ferrarija a Hungexpon!

- 2013.03.20.

A Wild által is forgalmazott Alpine füldugók most hétvégén a Hungexpo-n is elérhetőek lesznek!

2013-ban ismét a Hungexpo ad helyet a Nemzetközi Autó, Motor és Tuning Show-nak, Magyarország legnagyobb autós-motoros kiállításának, mely március 22-24-én kerül megrendezésre. Tavaly harminchétezren voltak kíváncsiak a rendezvény nyújtotta lehetőségekre. Idén lesz Tuning Show, Gymkhana Országos Bajnokság, épített autók és motorok, valamint nem utolsósorban egész napos programok színesítik az egyébként is tömérdek látnivalót.

Természetesen mi, a Füldugó csapat sem maradunk otthon. Idén is a kiállítók között találtok bennünket. A „G” pavilon 207/A standján várjuk az érdeklődőket a hallásvédelemmel kapcsolatos minden információval. Az AMTS és a füldugó.hu együttműködésének jóvoltából három FüldugóPontot helyezünk el a kiállítás területén. A rendezvény szervezői fontosnak tartják a hallásvédelmet, ezért két FüldugóPonton (A pavilon) szivacsos füldugókat kínálunk vásárlásra, a harmadikon (Gymkhana Aréna) pedig ingyen füldugókat adunk a hallásukat féltő szemlélődőknek. A VIP szekcióban is megjelenünk, az itt állomásozó vendégek hallásának épségét mi biztosítjuk egy-egy Alpine PartyPlug füldugóval. A drift verseny bíráinak hallásvédelméről ugyancsak mi gondoskodunk fültokok formájában.

a434e1979df8784e94ed199d3f245b8c_image_750x478.jpg

 

Az Autó, Motor és Tuning Show remek lehetőség motorosok számára kifejlesztett füldugónk, az Alpine MotoSafe megújult verziójának bemutatására, melyhez a helyszínen vásárlóknak egy füldugó tárolására alkalmas csuklószorítót adunk ajándékba.

A 2009-ben négy testvér összefogásával megszületett a füldugó.hu nem csupán egy webshop. Amellett, hogy profi Alpine füldugókat kínálunk minden tevékenységhez, a honlap közösségi ismeretterjesztő oldalként is funkcionál. Célunk: felhívni az emberek figyelmét a hallásvédelem fontosságára, mely gyakran igencsak nehéz feladatnak bizonyul.

Olyan füldugókat forgalmazunk, melyek a speciális szűrőknek köszönhetően csak a hallásra káros zajokat zárják ki, miközben a környezet hangjai továbbra is hallhatóak maradnak. Így tesznek lehetővé hatékony és biztonságos használatot.

aluszos.jpg


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...