Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Új Rockélet!

- 2013.03.21.

Ismét dupla borítóval, továbbra is 48 oldalon itt az idei 6. RCKLT.

A hátsó borítón egy eredetileg hobbizenekarnak indult supergroup díszeleg, nem véletlenül: A Hegyalja Fesztivál egyik sokak által várt fellépője a New Orleans-i Down, élén azzal a Phil Anselmoval, akivel egy exkluzív interjút olvashattok, ha beljebb lapoztok.

rcklt506_b1_1_.jpg

További tartalmak: címlapon a 2 hónap múlva zajló Pannónia Fesztivál a brit elektronika királyaival + a hazai rock/metal /hiphop-szcéna krémjével. A budapesti szórakozóhelyek egy-egy kiemelt eseménye mellett (GMK, Rocktogon, Barba Negra, Club 202, Big Bike Pub, ShowBarlang, Zúzda, Dürer Kert), Horoszkóp, Miss Poppy (ezúttal a jógáról), Sportrovat, MultiArt, Club Info (bővitett), Programajánló, Képregény leledzik a hasábokon.

További interjúkat olvashattok Kowalskyval és a hamarosan visszatérő, hajdani Bedlam- és Neck Sprain-tagokat magában tudó Nomad zenekarral. Partnereinknek hála ismét üzemelnek nyereményjátékaink, melyekkel értékes könyveket (Steven Tyler: Nem zavar a zaj a fejemben?, Fiáth Titanilla. Börtönkönyv) és PaFe-bérleteket nyerhettek.

27000 példány, 650 lelőhely, de ha netán mégsem sikerülne szerezni a friss lapból, itt online is olvashatjátok: www.rcklt.hu.


Eddigi hozzászólások

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...