Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7268 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Vendégkönyv

--> Üzenet írása

penge
2008.03.28. 23:32
Sz Misi! Figyu,azért csak volt valami alapja neki , meg is figyelték őket,igaz tiszták maradtak mint a friss hó.
penge
2008.03.27. 22:18
Hajól megnézzük a szakáll barátunk gépének még gyertyája sincs,vagy diesel?remélem Mainzba legalább az lesz benne.Csak egyészrevétel!!!!Nagyon felületes ,és elnéző volt a kedves bizottság. Még egyszer sok sikert.
Mücechoppers
2008.03.27. 21:59
Köszi a bíztatást. Most indulunk Kaposvárról Mainzba. Szabály az szabály, a motornak működnie kell.
teebee
2008.03.27. 20:08
Üdv minden motorosnak,sok sikert a hétvégére.Hajrá Magyarok ,Hajrá Magyarország.
penge
2008.03.27. 20:05
Szegő Misi!!! Először is ,ha jól tudom működő üzemképes motorral lehet csak indulni a bajnokságon is,szeerintem ez lenne a kitételi minimum,mert ha nem ígyvan akkor semi értelme az egésznek.Utalnék a 3 hengeres urlra is ami aversenyen részt vett,szerintem a harmadik henger az nem tud ebben a formában működni,ez csak az én véleményem,cáfolja meg már valaki,természetesen alátámasztva valami infóval.Remélem tévedek,és akkor csak gratulálni tudok a műhöz. Sok sikert a hétvégi EB résztvevőknek.
Wild Magazin
2008.03.27. 08:56
Elfelejtett jelszó esetén küldj e-mailt a problémával a telefonszámoddal együtt az info@wild.hu -ra!
nanaimuhely
2008.03.26. 15:16
sziasztok
elfelejtettem a jelszavamat,nem tudok belépni..
kérem az illetékest,segitsen
köszi
én
2008.03.26. 14:52
Látom megnyugodtak a kedélyek
Rudi
2008.03.25. 10:40
A szavázos keveréstől eltekintve szívesen látnék képeket az új blokkos Szakál motorról. A bajnokságon tetszett a motor, kíváncsi lennék hogy alakult. Gratulálok a többi motornak is a döntőben, szép átalakítások!

üdv
horog
2008.03.24. 18:47
Üdv
Nagy kár ezért az egész szavazás históriájért,hogy így alakult és hogy valaki csalással nyert.Nekem semmi közöm a dolgokhoz,csak kívülállóként figyeltem az eseményeket,de eléggé bicskanyitogató,hogy sok egyessel lehúzzák a többi motorokat.És a végeredmény:egy olyan motor nyer ami nem egy nagy durranás,ennél százszor különbb gépek voltak a mezőnyben.Ez a rézfaszú bagoly meg majd haza hozza a leggyengébben szereplő gép címét,mert az eb-n már nem lehet csalással nyerni.Aztán meg majd kérdezik a külföldiek,hogy a megyaroktól csak ennyire tellett.Neemm,csak manipulálta a végeredményt,nálunk ez a ´trendi´,aki több néven regisztrált, az a nyerő.
Köszönöm,hogy elmondhattam a véleményem és sajnálom az egészet.De legközelebb biztosan mindenik tanul a hibájából és kiküszöbölhető,esetleg végleg kizárható a csaló.

Ólcsóbb benzint és kevés őzet mindenkinek
Monod
2008.03.24. 17:46
Ez a magyar építőket segítő dolog volt? És két motort a Wild juttat ki az EB-re?
Eddig kimaradt valami fontos: Ezt a versenyt, és a magyar építések segítését köszönjük!
(én tíz éve olvasom az újságotokat, és ezt is köszönöm!)
Szerintem nem vagyok a véleményemmel egyedül.
Belekötni sok mindenbe lehet. Csak nem mindig kell.
Hegyi Józsi
2008.03.24. 17:44
A Szakáll motorján tényleg van szívócső. Megbízható for- rásból tudom. Bocs Szakáll, félreértettem mondatodat!
Szegő Misi
2008.03.24. 17:30
Elolvastam pár oldalt most visszafelé. Azt hittem, hogy mi motorosok másképp működünk, és van még bennünk jó tulajdonság.
Két motort is megvádoltatok csalással, még az eredményhirdetés előtt. Utána pedig belekötöttetek minden részletbe.
Megnéztem a nyertes motor képeit. Díjakat nyert már. Jól néz ki. De sokak szerint csalt.
A legszebb abba belekötni, hogy kicserélte a kótvány blokkot egy pancsira.
Melyik motornak kellene EB-re mennie? Volt jobb a mezőnyben?
Én olvasom a Wild-ot. Láttam az EB-s motorokat. Ti is?
P Dezső
2008.03.24. 15:10
Teebee, nem rád gondoltam, nem akartam, hogy magadra vedd, ezt mindenkitől kérdezem, mert szerintem mindenki nyomott egyest.
Nekem nem volt itt motorom nevezve, de lehet, hogy én is nyomtam volna egyest. Sőt biztos.
De olvasgattam a vendégkönyvet, és azt is tudom, hogy már nem nyomnék egyest ez a vita után. Ezzel szerintem mindenki így van. Amíg valaki el nem kezdi. :-(
Wild Magazin
2008.03.24. 15:03
Kedves Csalódott Web Látogató!

A március 19-i bejegyzés ad választ a kérdésedre.

´A szavazásból azért vettünk ki motorokat, mert azt is figyeltük, ha valamelyik motorra egy órán belül több szavazat érkezik darabszámilag, mint általában a többire. Ha ez valakinél előfordult, azonnal szüneteltettük a részvételét egy pár órán keresztül.´

Annyival még kiegészíteném, hogy a döntőben összesen három motort vettünk ki a rendszerből. Arra, akit nem raktunk vissza, csak annyit térnék ki, hogy még a munkahelyéről is képes volt 89 néven regisztrálni. Annyira fantáziadús megoldással próbálkozott, hogy az egyik email címének a kezdete a ´csalok´, a másik pedig a ´korruptvagyok´ c. önkritika volt.

A két kivett, és visszarakott motornak a visszarakása azért történt meg, mert az adott időszakban leadott szavazatok eléggé vegyesek voltak - nem befolyásolták az eredményt. A későbbiekben viszont nem volt dömpingszerűen fellépő szavazatszámtömeg, pláne, miután rájöttünk a szavazást szabotálni akaró (az elöl lévő motorokra sok szavazatot leadó) személy kilétére.

Még egyszer köszönet az észrevételekért! - természetesen a negatívokért is, hiszen azokból tanultunk!

Retép Wild Magazin
teebee
2008.03.24. 14:45
Dezsö!! nézzd vissza amit írtam a z előző hozzászolásodra . Nem azzal a szándékkal ,indultam el a versenyen ,hogy a másikat lepontozzam.Egy futó sem úgy nyer versenyt ,hogy a többit elgáncsolja,vagy igen?
Petrik Dezső
2008.03.24. 14:30
Csak ámulok, bámulok... Akkor most ki a hibás? Szakáll, hogy nyert? A Wild, hogy csinált versenyt? Az aki lepontozta a többit?
Nekem úgy tűnt, mindig az került lejjebb, aki előrekerült. Ha a Szakáll előbb kerül előre, akkor őt is lepontozzák.
Elgondolkodtató. Feltételezem, a vendégkönybe beírók nem adtak egyik versenytársnak sem egyest. EGYSZER SEM. Úgy-e?
teebee
2008.03.24. 13:24
Hegyi Józsi-nak.Köszönöm ,hogy valaki már észre vette mi is tőrtént itt,azért van aki nem volt egésuzen vak.Az indulatokért meg elnézést ,de ezt hozta ki belőlem,is. Köszönöm a lehetőséget ,és a szavazatokat.Kár ,hogy egy nemes cél ílyen csufosan kell hogy véget érjen. A szívócső meg tényleg jól működött,mindenki jól megszívta.Grat mindenkinek.
Hegyi Józsi
2008.03.24. 12:27
Bár nem akartam,de úgy érzem én is írok a vendégkönyvbe. nagyon sajnálom,hogy a kézimunka helyett az agyi matek győzött. Igy mi sem tudtunk normális visszajelzést kapni munkáinkról,és a szervezők nemes célja is értékét vesztette!Sajnálom,mert sokan ilyen rendezvényeken valósithatták volna meg,hogy bemu- tassák munkájukat, azt, hogy egyáltalán léteznek!Kár az egészért azért,hogy ez lett a vége!Remélem az ellenség szót ismét az ellenfél szó váltja föl megmaradva a következő időkre! Megértem az indulatokat,csak a durvaságát nem.Persze a tény az tény! A beadott képek vettek részt a versenyben. Tehát ha a kép és a motor nem egy,nem lehetne értékelni. amit én nem látok,arról nem is lehet véleményem.A kétnapos kivétel-visszarakás azért nem volt szerencsés,mert még mi kaptuk az 1-ket lapáttal,addig Szakáll pontja csak erősödött.Két nap után ezért volt a legtöbb pontja mikor visszakerült.Sajnos itt akaratlanul is így előnyt élvezett a többiekkel szemben. Ezeket le kellett irnom az emberek védelmében, azért nem teljesen jogtalan a köpködésük.Szakáll testvér.Én most is ellenfélnek tartalak bármely versenyen nem ellenségnek,de amit nyilatkoztál a valódi motorodról, annak az utolsó mondata az keményre sikerült. Van a motorodon szívócső is? Tudod a szívócső annak a száját rántja magára aki rajta ül. Szívtunk mi a Kasziba Pistáva akkor is mikor te pihenőn voltál. Lapáttal hányták ránk a szart!Kár ennyire lenézned a többieket,mert megszívta itt mindenki. A rendezők és a résztvevők egyaránt.SAJNOS! Ha én a helyedben lennék,lemondanák az EB-ről nem lenne további köpködésre ok.Mivel az utolsó pillanatban kapott 5db 1- sel 2 századdal lemaradtam tőled a második lettem ,én megkaptam az ajándékot. De ketten együtt a Kasziba Pistának odaadhatnánk az EB részvételt. Wild:sajnálom hogy a munkátoknak ,egy nagyon jó dolognak így lett,ez lett a vége! Kivánom minden motorosnak, mire itt lesz a jó idő és szembetalálkozunk majd az utakon ismét barátként tiszta szivből üdvözöljük majd egymást mint egy nagy család tagjaihoz illik.Én is szeretném megköszönni a kapott szavazatokat.bocsánat, majdnem elfelejtettem.
egy csalódott olvasó és web látógató
2008.03.24. 12:24
Tisztelt Wild magazin!

A 2008-03-20-án kelt azon nyilatkozatukat, hogy
´Még valami: Sandy nem is foglalkozik a nettes szavazással´ továbbra sem tartom valósággal megegyezőnek.

Felháborodásomat kell továbbra is hangoztatnom, miután nem kívántak arra nyilatkozni, hogy miért vettek és raktak vissza nevezett motorokat, valamint ha Gajdos Sándor főszerkezet helyettes nem foglalkozik a szavazással, akkor az hogy lehet, hogy a versennyel kapcsolatosan telefonon ő nyilatkozott a szerkesztőségből.

Két lehetőség van:
1. valóságnak nem megfelelő a tájékoztatásukat
2. telefonhívás során a szerkesztőségből egy illetéktelen irodistát bíztak meg, hogy bejövő hívásokat rázza le amikor vezetőt keresnek

Véleményem szerint az az 1. pontban írtak felelnek meg a valóságnak.

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...