Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 188.
Wild 188
Dátum: 2011. július

Szia

Tartalomjegyzék

Son of a Gun

Az angol Lamb Engineering cégnek ugyan semmi köze nincs a motorokhoz, de ez a mellékes tény nem gátolta meg őket abban, hogy ezzel az építéssel elhozzák a Mainz-i Custom Chrome Motorshow Best of Show díját. A cikkből természetesen az is kiderül, hogy mi a szent sz*r is ez a Son of a Gun…

V4 Custom finálé

Dragster full airbrush-sal

Gál Tamás EMAT-győztes Hayabusa dragstere is a fegyverekkel hozható kapcsolatba, már ha az airbrush-t nézzük. Itt álljunk meg egy pillanatra (dragokon ritkán találkozunk airbrush-sal), de aztán lépjünk tovább ezen a napirendi ponton, mert az igazi meglepetések a technika szemrevételezése során érik az embert!

Santa Pod, a legendás dragster pálya

A Mainz-i Custom Chrome Dealer Show

A búcsú perce

Az EMAT ideje alatt mindig sok érdeklődő vette körül Sapka őrületes építését. Nem csoda, mivel hosszasan lehetett azon elmélkedni, hogy milyen alapanyag hogyan került felhasználásra a munkálatok során. Mindez azonban szép emlék marad csupán, mert a Triumph váratlanul Norvégiában talált új gazdára.

Open Road fesztivál Alsóörsön

Befűzve

Rózsa Zsolt rövid streetfightert épített a Z1000-ből, németesen széles kormánnyal, nem túl meredek üléssel. Egy lesunyított fejű, alattomosan támadó, drótküllős fenevadat. Igen, drótküllőset… ami ugyan ma még szentségtörésnek számít streetfighter körökben, de lehet, hogy jövőre már kötelező lesz.

Union

A Mainz-i Custom Chrome bajnokság egyik győztese lett ez a luxuscirkáló. Igényesen megalkotott sárvédői, szoborkiállításra termett, páratlan szépségű oldalkocsija, patinásított blokkja és öregbített fényezése mind hozzájárult ahhoz, hogy vita nélkül hozza el a „Legjobb Harley” díjat.

Mesél a tetkó

Motoros Búcsú, Ecséd

A Condors MC rockünnepe

HAMC Toy Run

Shadowners V2 Nap

Geronimo MC Péntek 13. buli

Hírek régen

Hírek most

Ahogy Ők látnak bennünket

Meló-dráma

Rattus Motoricus Mustangicus

Sörbe áztatott monológok

Kalandozások Székelyföldön 4.

Hunhír

Szent-Györgyi Albert

Magyarország felfedezése



Online is olvasható cikkek a lapból:

Son of a Gun - A fegyverek szellemében

Ha az elején akarom kezdeni, egészen 1864-ig kell visszamennünk. Történt ugyanis, hogy az amerikai polgárháború unalmas éveiben egy orvosi szaklap viccrovatában megjelent a fogantatás egy elég különös módja. Állítólag az egyik katona a legféltettebb testrészébe kapott lövést, majd a golyó (a puskából származó, természetesen) továbbhaladva egy asszony méhébe fúródott, és 9 hónap múlva megszületett a fegyver fia. Az akkori iskolázottság lehetővé tette, hogy néhányan komolyan vegyék a sztorit, és városi legenda formájában elterjesszék.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...