Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 190.
Wild 190
Dátum: 2011. szeptember

Szia

Tartalomjegyzék

A svájci szamuráj

A japán alapítású, de ma már Amerikában működő Zero Engineering cég Type 8 sorozatgyártású termékét a svájci Baechli Custom alakította át. És az építők az újjászületett, könnyen kezelhető, alacsony súlypontú, minimalista motor nemzetközi voltát a nevében is korrekten jelzik: „FTW 1978”

A dragster EB norvég állomása

Szubjektív teszt: Honda VFR 1200

A VFR egy olyan motor, ami állócsillagként ragyog már húsz éve. A hétötvenes sportos túramotor volt, elnyűhetetlen, fogaskerekes vezérművel: tökéletes kompromisszum a mindennapi használhatóság és a kanyarvadászat között. Az új, ezerkétszázas modell pedig esélyesnek tűnik a legenda folytatására

Épített naked bagóért?

Felhördültem, mikor először hallottam erről a Suzuki GSX 750 Katana-ról. Először azért, mert állítólag kidobták az építés során a Katana fejidomot, mert ronda volt. Aztán jött az ára. Lehet manapság másfél hónap alatt összehozni egy olcsó épített motort… háromszáznyolcvanezerért?

Új magyar rekord Kunmadarason

AMD épített motorok világbajnoksága

Mókus interjú

Pura Vision

Roman Bus neve ismerősen csenghet azok számára, akik már megfordultak az EMAT-on vagy a Devils Motor Shown. 2009-ben a panhead blokkos Don Scalfare fémszínű elemivel sokak agyába sütött billogot, és akkor a legjobb épített oldschool díját hozta el. Idén pedig a Pura Vision-nel értelmezte át a softail váz fogalmát

Szolid X4 építés

A címet nézegetve lelki füleimmel már hallom is a felhördülést: „Hogy a fenébe lehet szolid az az X4-es, amit a Honda a legendás V-Max vetélytársaként fejlesztett ki?”. Sietve megnyugtatok mindenkit: nem az X4 a szolid, hanem az építés. És a motor mellett a gazdájára is érdemes egy-két pillantást vetni!

Hangsebességgel (iScream, Rolls)

Bulibeszámoló (Iron Horses, Carpathians, Stray Dogs)

Mesél a tetkó – Pici

Hírek régen

Hírek most

Emléxel?

Sörbe áztatott monológok

Egy nap sok Pannóniával

Vadkelet

USA autós találkozó

Kalandozás Székelyföldön 5.

Életünk része: A sólyom

Magyarország felfedezése


Online is olvasható cikkek a lapból:

Szubjektív teszt: Honda VFR 1200 F

Legenda vagy valóság?

A mai világ nem kedvez a legendáknak. Túl gyorsan követik egymást a modellek ahhoz, hogy tartósan beégjenek a motorosok memóriájába, mert a marketingesek által hajtott fejlesztőmérnökök még azokat a motorokat is gyorsan feledésre ítélik, melyek kéjes vigyort okoznak minden ráüléskor a gazdájuknak.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...