Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 194.
Wild 194
Dátum: 2012. január

Szia

Tartalomjegyzék

Chimera

Az athéni Pulsar Project vezetője, Christos Cofitis nem zavargással és tüntetéssel ütötte agyon a nyarat, hanem legújabb motorja, a Chimera elkészítésével foglalatoskodott. A végeredmény kissé vegyes, de mindenképpen mellbevágó.

200 lóerő – 200 kg!

Borsay Szabolcs Hayabusa átalakításának célja az volt, hogy a motor súlyát radikálisan csökkentve egy olyan, a B-King-hez hasonló, mégis egyedi motor készüljön el, amiről nehéz elsőre eldönteni, hogy nem így gördült-e le a futószalagról.

Motoros magazinunk a tévében

Interjú Varga Sándor Csabával

EMAT körkép 2. rész

Múlt havi számunkban 6 építőműhely már megmutatta, hogy milyen őrületekkel készülnek a 2012-es EMAT-ra (amely már a Hungexpo-n, három napon keresztül kerül megrendezésre). Most újabb 6 alkotó titkairól lebben fel a fátyol.

Szubjektív teszt: H-D Electra Glide Classic

A rossz nyelvek szerint akár a gőzgépekig visszavezethetnénk a Harley családfáját, de az igazi rajongókat az efféle rosszindulatú megjegyzések nem érdeklik. Utánajártunk, mi az oka annak, hogy ez a motor kategóriát teremtett.

Gigamachine-Rucker

A Rucker Performance-tól érkezett fődarabokból a Gigamachine műhely egy olyan motort épített, amely óriási méretű, krómozott kerekeivel, különleges fényezésével és a több mint 3 méteres hosszával a motorkiállítások feltűnő gyöngyszeme lesz.

Hangsebességgel

Wisdom turnénapló

Pirates Family MC 20. találkozó

Dinnyefejelő verseny

Geronimo MC szülinapi buli

Ghost’s MC Szeged klubháznyitó

Visegrádi Palotajátékok

Rangers MC találkozó

Hírek most

Kunmadarasi díjkiosztó

Lovak és lóerők a Sportarénában

Bulirium

Best of Wild cats

Sörbe áztatott monológok

Fergeteg hava

Szigorúan őrzött források

Wild kincsek


Online is olvasható cikkek a lapból:

Harley-Davidson Electra Glide Classic - A legtisztább vérvonal

Nem tudom, nyilvántartja-e a motorozás történelme, hogy újabb rekord születésének idejét éljük. Már csak néhányat kell aludni, és a Harley egy ötvenéves modellt fog árulni. A történet még a második világháború idején kezdődött, hiszen a Harley-Davidson Electra Glide sorozatának előzményei a Hydra Glide túramotoroknál kezdődnek. Aztán ebből lett a Duo Glide, és amikor – még a Panhead korszakban – erre önindítót szereltek, megszületett az Electra Glide. Már Shovelhead blokkal mentek a Glide-ok, amikor megjelent rajtuk a denevérszárny-idom, és a forma azóta semmit se változott. Rövid idő alatt elválaszthatatlan lett a Harley-tól, ami nem csoda, hiszen jelentősen megnövelte az amúgy sem kicsi túramotor tekintélyes megjelenését. Rövid idő alatt az amerikai szlengben „fulldresser”-nek nevezett óriás lett a modellpalettán a Classic, mely nevet gyorsan megkapott, de tulajdonképpen csak most, az ötödik évtizedet taposva érdemelt ki igazán.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...