Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 199.
Wild 199
Dátum: 2012. június

Szia

Tartalomjegyzék

Toe Cutter

A névazonosság ellenére Shaun Ruddy 500-as Jawa-jának semmi köze nincs a Mad Max filmben szereplő Bütyökvágó Z1000-éhez. Bár a rászerelt tüskemennyiség miatt elég apokaliptikus külsővel bír...

Kunmadarasi mesék

Ami senki kedvéért nem áll meg

Pali Harley-ja láttán is egy film ugrik be. Az Űrgolyhók egyik jelmondatának a Softail Springer teljes mértékben igyekszik eleget tenni… bár a gazdája nem mindig örül ennek.

Motorkiállítás Szegeden

Kawasaki ER-6f teszt

Az álcázás mesterei jó munkát végeztek: messziről betonszaggató sportmotornak néz ki, tehát a kezdő motoros bátran villoghat vele a belvárosban, és csak a barátai fogják tudni, hogy egy jóindulatú naked bike-ot takar a látványos, teljes idom.

Végbélkúp és csutkakormány

Attila 1200-as Sportstere csak fazonigazításra ugrott be a King Machine műhelybe, ám szerencsétlenségére pont akkor tett ott látogatást egy Duna oldalcsoki is, és innentől füstbe mentek a szép tervek. Az EMAT-on elért Legjobb Harley és Best of Show díjak végül azért kiengesztelték a durcás Sporit.

Hangsebességgel

Fonogram-díjátadó

20 éves a Pirates Family MC

A végzet napja

Motorkiállítás Barcson

Motoros zarándoklatok

Meló-dia

Hírek most

A tűzoltó Dodge

Az 1937-es Dodge P5-ös fiatalkorában még tűzoltóként szolgált, nyugdíjazása után pedig Lad’a és Pavel épített belőle egy megdöbbentő méretű és vonalvezetésű custom autót. Csajozásra kiválóan alkalmas, így a jövőben akár még szűzoltás is lehet a hobbija

Hírek régen

Best of Wild cats

Napisten hava

Sörbe áztatott monológok

A nemlétező tó


Online is olvasható cikkek a lapból:

TOE CUTTER

A Shaun Ruddy által épített Toe Cutter nemcsak a lábujjad vágja le, hanem fel is nyársal. Ha már lúd, legyen kövér! A salakmotort egyébként is az egyik legveszélyesebb motorsportként tartják számon.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...