Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 206.
Wild 206
Dátum: 2013. január

Szia

Tartalomjegyzék

A kétkerekű szöcske
Az elgondolás óriási, a kidolgozás vérprofi, de valami mégis hibádzik: Mindy-vel a supermotoban amúgy megszokott csúsztatások és ugratások hamvába holt ötletek.

Bad Boy
Érthető, ha nem hallottatok erről a típusról, mert nem tartozott a Harley-Davidson sikersztorijai közé. A Sapka Művek azonban ismét csodát tett.

BMW 255 Kompressor

Harley V-Rod teszt

A libakergető
Norbi Csongrádról előkerült és felújított Turánja arra bizonyíték, hogy még ma is rejtőznek kincsek a magyar padlásokon. Csak végtelen türelem kell a megszerzésükhöz.

Bike Show Hollandiában
Száz motor versengett a Bigtwin magazin és a Zodiac nevével fémjelzett rosmaleni rendezvényen, amelyen Ton Pels korszakalkotó bejelentést tett.

SEMA Show, Las Vegas
Idén százezer látogatója volt a világ legnagyobb szakmai kiállításának, melyet civilek nem látogathatnak. Talán jelent valamit az, hogy a Wild mégis bentről tudósíthatott?

Veteránbörze Itáliában

Motoros rendezvények az USA-ban

Sons Of Anarchy special

Pannóniával az olimpiára 4.

Prágai kaland
A legendás BBkapitány felpattan Mustang-ja nyergébe, és Prága felé veszi az irányt. A külföldi bürokraták pedig azon mesterkednek, hogy megakadályozzák célja elérésében.

Gabonasilók őse

Élet a Vad Oldalon

Régi hírek

Az első hónap


Online is olvasható cikkek a lapból:

Mindy - A kétkerekű szöcske, ami nem tud ugrani

Az ötlet óriási, a kidolgozás vérprofi, de valami mégis hibádzik. A supermoto sportban megszokott csúsztatások és ugratások ezzel a motorral nem fognak összejönni.

A mázsát alulról nyaldosó blokk tömege hamar átveszi az irányítást a kanyarban, és fájdalmas bizonyítékot kaphatunk a fizika törvényeinek valósságáról. A 101 lóerő nem jelent mentőövet szájra esés ellen, ebben a sportban az alacsony tömeg mindennél többet ér. Persze ez egy showbike, valószínűleg sosem állítják egykerékre, nem fogják kormányvégig dönteni és lapjával karcolni a betont.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...