Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 208.
Wild 208
Dátum: 2013. március

Szia    

Tartalomjegyzék    

Skull Rider
A pekingi Xiao Lei Ultimája ugyan nem tarolt az AMD világbajnokságon, de úgy éreztük, hogy be kell mutatnunk Nektek a Ghost Rider film által ihletett alkotást.   

A Vörös Rettenet    
Rettenetes vállalkozásba fogott a kecskeméti King Machine Choppers, amikor elvállalták, hogy a KX 500 krosszmotorból egyedi sportgépet építenek, némi café raceres beütéssel.

Agyatlanul    
A cím nem csak a motorra vonatkozik, a jelzőt simán ráakaszthatjuk építőjére, a texasi Bryan Stalcupra is. Szívbemarkoló az agy nélküli kerék látványa, de mi lesz, ha jön a kanyar?

Gilera Rondine, a nyelőgép

EMAT körkép
Nyakukon az EMAT, a célegyenesben valszeg a motorépítő műhelyek leghőbb vágyai közé tartozott, hogy munkatársunk kérdéseire válaszoljanak. Köszönet érte, hogy megtették!

Verona Bike Expo
Az olaszok már túl vannak az idegeskedésen, az év első mega-rendezvényének 130 000 látogatója volt. Az épített vasak a Custom Chrome Bike Show-n vonultak fel.   

Halálgömb
Halálgömbben motorozni kevesen tudnak, ám Gombos Attilának köszönhetően itthon már szinte megszokott látvány a hatalmas fémgömbben köröző krosszgép.

Nepálba motorral 6.
    
Ébredés az Álmok Földjén 7.
    
Pannóniával az olimpiára 6.

A Vajdaságból Marokkóba    

Régi hírek

Élet a Vad Oldalon     

Árpád-házi Salamon    

Wild kincsek    



Online is olvasható cikkek a lapból:

Skull Rider

Éjfél volt, a farkasok vonyítottak, a macskák kikaparták saját szemüket, Xiao Lei álmában pedig egy motoron ülő csontváz tört elő a pokolból. A feje lángolt, a csontjai izzottak, majd lerázta láncait, és elindult, hogy megkeresse szerelmét. Aztán reggel lett, és Xiao visszavitte barátjának a kölcsönkapott Ghost Rider DVD-t.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...