Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 216.
Wild 216.
Dátum: 2013. november

Szia

Bobber Hollandiából

A csúfos futballvereség után jogos a kérdés: vajon van ennél lejjebb? Ha erre a BMW-re gondolunk, biztosan nincs, mert ez a motor egy jónövésű hollandnak csak térdig ér.

 

Monster Sportster

A South Parkból jól ismert medvedisznóember labdába sem rúghat a Monster Customs motorja mellett. Ez ugyanis félig Softail, félig Sportster és félig V-Rod.

 

Neo-retro-café-scrambler

Ludovic Lazareth-et nem érdeklik a trendek és a kuncsaftok sem. Csak magának épít. Ez a motorja például olyan durván néz ki, mint Danny Trejo és Hulk Hogan egy tankban.

 

Éjféli csillag

Michal Cwojdzinski már majdnem eladta gyönyörű Midnight Star-ját, amikor egy mellékutcából érkező vörös boszi meghiusította a terveit. A motor maradt… és átépült.

 

Ultimate Combat

Rocktóberben került sor Magyarországon a tetoválások, a szép lányok és az épített motorok közös megmérettetésére. Naná, hogy egy ilyen rendezvényen ott volt a helyünk!  

 

Zorall SörOlimpija        

         

Fejre állt a világ

Szeptember végén hagyományosan Mezőberényben gyűlnek össze a stunt riderek, hogy gumigyilkos, füstfelhőbe fulladó örömmotorozással búcsúztassák a szezont.       

 

Le Mans krónika         

Ébredés az Álmok Földjén 15.             

Motorkerékpárral Fekete-Afrikában 6.

Hírek régen         

Két keréken a Föld kerekén 13.      

Élet a Vad Oldalon          

Az első 70 letelt   

Solymászat      

Lámpaoltó       


Online is olvasható cikkek a lapból:

BMW bobber Hollandiából

A csúfos és emlékezetes futballvereség után jogos a kérdés: vajon van ennél lejjebb? Ha a motorra gondolunk, biztosan nincs, mert ez a motor egy jónövésű hollandnak csak térdig ér.

Kétszáz kilogramm vegytiszta bobber előállításhoz bizony komoly szakértelemre és tervezésre van szükség. Napjaink CNC-vel mart világában már nem újdonság a CAD programok használata, de mi van akkor, ha a számítógépen tervezett alkatrészeket nem gépekkel gyártjuk le, hanem kalapáccsal és verítékkel?

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...