Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 221.
Willd 221
Dátum: 2014. április

Szia    

 

Tartalomjegyzék       

 

Mazzaglione

Az olasz North Coast Customs második világháborús Sportstere több kérdést is felvet. Az első mindjárt az, hogy hol is van Olaszország északi partvidéke?

 

Evil King

Önmaga karikatúrájának is minősíthető a Maniac Mechanix baggere. A motor minden komolysága egy pillantás alatt szertefoszlik – ha a sötétből előtűnik, és fényt kap.

 

H-D Dyna Street Bob teszt

 

Motor Show Pozsonyban

A magyar bajnokság előtti hétvégén zajlott le a szlovák motorépítő bajnokság kb. 50 épített-, illetve veteránmotor részvételével. És az esemény hármas magyar sikert hozott!

 

EMAT, a nagykorú

Az idén 18. alkalommal megrendezett épített motorok és autók találkozóján bombameglepetés született. A titkot itt még nem fedjük fel, de a cikkből természetesen mindenre fény derül.

 

Salakmotor salak nélkül

Vannak, akik szerint a salakmotor-verseny izgalmas, de túl piszkos. Nos, a tisztaságmániás japánok megoldották, hogy egy-egy futam alatt ne szálljon tonnaszám a levegőbe a por.

 

Téli motorostalálkozó hó nélkül

Az 58. Elefantentreffen idején a fagypont feletti hőmérséklet miatt a havas tábor váratlanul egy végtelen kiterjedésű sárfürdővé vált, de a japánoknak biztos erre is lesznek ötleteik…

 

Két keréken a Föld kerekén 17.         

Ébredés az Álmok Földjén 18.       

Pokoljárás Dél-Szudánban 2.                  

Élet a Vad Oldalon              

Hírek régen             

Az esőkabát 2.             

Lámpaoltó             

 


Online is olvasható cikkek a lapból:

Evil King - A gonosz király

Önmaga karikatúrájának is minősíthető a Maniac Mechanix műhely baggere. A motor minden komolysága egy pillantás alatt szertefoszlik – ha a sötétből előtűnik, és fényt kap.

A selyemfényű szappanzöld motort a CCE koncepciómotorként mutatta be a sajtó képviselőinek, azt mutatva, miket lehet összehozni túlnyomó többségben a katalógusból összeállítva. A technikai részletekről azonban rendesen elvonja a figyelmet a fényezés. A képregény stílusú képhalmaz feladatot is ad a szemlélőnek, nem lehet egyik pillanatról a másikra kipipálni a megtekintést.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...