Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 225.
Willd 225
Dátum: 2014. augusztus

Szia        

 

Tartalomjegyzék            

 

Új sportág született

Úgy tűnik, a Garage65 Buell-jének építésekor egyetlen cél vezérelte a mestereket: olyan motort akartak létrehozni, amellyel a lehető legkisebb időveszteség nélkül lehet hanyatt esni.

 

Dzsip két keréken

Nem megszokott építésekkel rukkolt elő a floridai House of Thunder, nagy kérdés, hogy milyen érdeklődés lesz az agresszív motorok iránt Miami tengerpartjainak csillogást kedvelő világában.

 

A szelíd majom               

 

Tripla kávé

Forest egyik életcélja, hogy a határozottan kevés bájjal megáldott CX 500-asokból értékelhető motorokat faragjon. Mindből café racert épít, melyekből az EMAT-ra hármat is benevezett. 

 

Suzuki V-Strom teszt

Ütősen tért vissza a gyár a nagy túraendurók piacára: az új ezres filigránabb és divatosabb lett, már nem egy megnyújtott lábú túramotornak, hanem profi terepjárónak látszik.

 

Guzzi California Custom teszt

 

Raftingolás anyahajóval                      

 

Kunmadragosi életképek

A rendezők a repülőtér betonján lecserélték a ragacsot, ez jobb tapadást adott a gumiknak. Nem szokták még meg a versenyzők, így látványos kerékemelésekre került sor az indulásnál.

 

Jubileum Alsóőrsön

A Balaton melletti település utcáin idén is feldübörögtek a Harley-Davidsonok. A 15. Open Road Festen sem volt hiány jó motorokban, dögös csajokban és őrült rock ’n’ rollban.

 

Árnyéktúra              

Ébredés az Álmok Földjén 22.         

Két keréken a Föld kerekén 21.        

Lakeside Weekend              

Újszilvás               

Hírek régen               

A motoros táska    

Lámpaoltó               


Online is olvasható cikkek a lapból:

A hanyatt esés művészete

Legénykorunkban népszerű hobbi volt, hogy leharcolt sportmotorokból Harley-Davidsont álmodjunk. De vajon kinek jutna eszébe egy Harley-ból sportmotort készíteni? Ja, bocs Eric Buell…

Az olasz Garage65 műhely köpött már ki magából durvább építést is, gondoljunk csak a Cosmodrive-ra vagy a korábban újságunkban is bemutatott Stargate-re. Ez a Buell viszont nem ilyen radikális céllal épült, úgy tűnik itt sokkal fontosabb szempont volt, hogyan lehet a lehető leggyorsabban hanyatt esni vele.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...