Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 227.
Wild 227
Dátum: 2014. október

Szia        

Tartalomjegyzék             

ZT

A 2070 köbcentis Ultima átépítést a cseh Zbynek Turecek (innen a ZT elnevezés) követte el, Roman Bus segítségével. A valóban motorozható vas az AMD vb 6. helyezettjeként ért célba.  

 

Gigamachine Whitepower Sporty

Zénó 300 km-t gurult hóesésben sporijával a Gigamachine-ba, hogy egy kompromisszumokat nem tűrő motort építtessen belőle. Aztán megnyerte vele az EMAT Freestyle kategóriáját…

 

Kismalac vagy tejeskávé?

A csúnyácska, de épp ezért szerethető CX 500-ból épített, eddig rejtőzködő café racerek végre elég bátorságot gyűjtöttek a színre lépéshez. Itt a tripla kávé harmadik felvonása!

 

Vörös forradalom

Kihívás V-Rodot építeni, mert elég karakteres motor. A faragás során Borbély Artúr kemény munkával könyékig nyúlt az emésztőbe, de a végén aranyláncra lelt.

 

Háború gyermeke

A stílus még nálunk sem túl ismert – Ukrajnában pláne nem – de Roman, a WUM főnöke azért alacsony költségen nagyon jól motorozható street trackert épített egy kis GN 400-ból.

 

Építs BMW-t!

A német cég japán motorépítőkkel faragtatott át négy Nine-T modellt, megkötések nélkül. És fél év múlva kiderült, hogy a szamurájok nem csak a régi Harley-kkal tudnak csodát tenni.

 

Esőnap Kunmadragoson

Irány: Normandia! 2.               

Dongóval a Fekete-tengerig 1.               

Vörös Katlan

Mentőmotoros túra   

Elveszett próféciák         

Kendők és maszkok            

Hírek régen               


Online is olvasható cikkek a lapból:

Gigamachine Whitepower Sporty

Whitepower. Zénó álommotorjának a neve nem véletlen, hiszen délvidéki magyarként nemcsak azzal kell megküzdenie, hogy kisebbségként él...

De nézzük inkább a motort! Mert Zénó álommotorjának megépítése sem volt könnyű feladat. Az, hogy Zénó bevállalós, már azon a szép, decemberi napon kiderült, amikor vízszintesen esett a hó, ő pedig begurult 1200-as sporijával a Gigamachine műhelyébe. Csak innen Délvidékről… mintegy 300 km-ről van szó! 

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...