Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 237.
Wild 237
Dátum: 2015. augusztus

Szia        

 

Tartalomjegyzék            

 

Élet a Vad Oldalon

 

Kodlin F32 bagger

Németország egyik szigetén, teátrális körülmények között mutatta be Len és Fred Kodlin a 32-es első kerékkel megáldott, már-már a gigalománia határait feszegető épített motorját.

 

A presi paripája

Igaz történet arról, hogyan lesz egy soft chopperből drag fenevad, aztán hogyan szelídül le egy olyan túragéppé, amely akkor sem rottyant be, ha benzinkútmentes övezetbe ér.

 

Dominatrix

Nem lehet Biker Build-off versenyt nyerni úgy, hogy az esemény előtt pár héttel még az alapgép, egy ’63-as Panhead sincs meg, de Kyprianides úr szereti az ilyen őrült kihívásokat.

Az isteni Bardot

Softail Sportster

Fehér színű old school chopper , 4 gangos váltóval? A Monsters Customs építése igazi örömmotorozásra termett vasparipa, klasszikus formában.

Forró nap a betonon

Napsütésből bőven jutott Kunmadarasnak, még nézőből is több volt a júniusban megszokottnál. Nagy meglepetésben mégsem volt részünk a Motul Kupa második fordulóján.

A Föld kerekén 25.    

Nyugati Szél           

Finn forduló 1.     

Három évtizede az úton

Hozzájuk köthető az első Citadella találkozó, az első használt alkatrészbörze, a Motorshow illetve az azt váltó EMAT és természetesen Újszilvás legendája. 30 évesek lettek az Ördögök. 

 

Újszilvás             

Hírek régen                


Online is olvasható cikkek a lapból:

Forró nap a betonon

Motul Kupa

Kunmadaras, június 27.

Nem lehetett ok panaszra. Napsütésből bőven jutott Kunmadarasnak, a beton felett vibrált a forró levegő. Még nézőből is több volt a júniusban megszokottnál. Ilyenkor mindenki nyaralni megy, valahogy a pálya mellé is kevesebb néző jut, de úgy látszik, idén túl drága a Balatonnál a lángos, vagy elfogytak a last minute utak, szóval jutott ide is ember bőven.

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...