Born to be Wild - élő szövet a fém vázon
Üdvözöl az igazi, hamisítatlan motoros paradicsom, a virtuális Wild!

Hírlevél [7288 fő]


E-mail címed:

 Feliratkozás:

 Leiratkozás:


Magazin címlapja
Lapszám: 241.
Wild 241
Dátum: 2015. december

Szia        

 

Tartalomjegyzék             

 

Élet a Vad Oldalon

 

Gigamachine Delux

Vili egy igényes, nem brutál és nem túl feltűnő motort akart építtetni. Az utóbbi nem sikerült teljesen, mert az új vas összhatására a legalkalmasabb kifejezés talán a lélegzetelállító lenne.

 

Bahn bagger

A durva átalakítások amerikai főpapja, Jim Nasi a Daytona Beach találkozón egy promóciós célokra épített, egyáltalán nem extravagáns baggeren mutatta be új termékcsaládját, a „Bahn” kollekciót.

 

Devils Börze 28-29.

 

Egy meglepő harcos

A tulajdonos kérése az volt, hogy meglepő átalakuláson menjen át a BMW. Legyen olyan, amitől még a chopperes barátainak is leesik az álla. A Motorparknál megoldották a dolgot.

 

BSA Dirt Tracker

A gyári BSA kb. egy P10-es Pannóniára hasonlít, Sapka ebből egy kecses kis ékszert hozott össze, amin – ha jól funkcionál – nem lesz semmi ragyogás, csak sár, por és kosz...

 

A világ fekete-fehérben

Forest café racere formájával és festésével is helyet követel magának a depóban, mert a Honda Racing Corporation mintáját kapta. Igaz, némi szerénységgel fekete-fehérben.

 

Villámlátogatás az Emirátusokban

Mit tegyen az ember, ha a spórolásból elszúrt járatfoglalás miatt egy teljes napig a sivatagi felhőkarcolók között kell unatkoznia? Béreljen Sporit, és tegyen egy karikát Abu-Dzabiban!

 

Török tekergő


Online is olvasható cikkek a lapból:

Gigamachine Delux

Vili egy elegáns, igényes motort akart építtetni, a nem brutál és a nem túl feltűnő kategóriából.

Ez utóbbi azért nem annyira sikerült, mert ha a motor összhatását egy szóval akarnám kifejezni, a legalkalmasabb kifejezés erre a lélegzetelállító lenne. A fényezés, a króm, a vonalvezetés, a kiegészítők, mind-mind igen rendben vannak...

Bővebben...

Lap archívum megjelenítése →

Webwild: since 1996

Webprogramozás: 2012-2014 Pápai Dávid, papaidavidmail kukac gmail pont com
Oldal tetejére
Az oldal töltődik...